Bülent Ersoy ve Muazzez Abacı aynı sahnede

Bülent Ersoy ve Muazzez Abacı aynı sahnede

Bostancı gösteri merkezi son yılların en özel gecelerinden birisine daha ev sahipliği yapacak. Türk Sanat Müziğinin iki dev ismi Bülent Ersoy ve Muazzez Abacı birlikte sahne alacaklar…

9 Kasım akşamı hayranlarının karşısına çıkacak, Bülent Ersoy ve Muazzez Abacı’ya ünlü müzik adamı İlyas Tetik ve arkadaşları eşlik edecek.

Akdeniz Organizasyonun düzenlediği geceye ilgi çok büyük, sahne için çok özel bir koltuk ve yine özel bir avize yapıldı. Son yılların belki de en görkemli konseri olacak. Bu özel gecede Bülent Ersoy ve Muazzez Abacı Türk sanat müziğinin biraz özlem, biraz hayıflanma ve biraz da umutsuz serzenişlerden oluşan o klasik eserleri birlikte söyleyecekler. O geceyi izleyen birlerce sanat müziği tutkunları  ‘’Aah! Ah! Nerede o eski şarkılar’’ diyerek sahnedeki sanatçılara eşlik edecekler.  Bülent Ersoy gece ile yaptığı açıklamada “en kadim dostum, can arkadaşım Muazzez Abacı ile sahne alacağım. O gece aklıselim yerinde, klasik eserlerden örnekler verilecek. Çok önemli bir konser olacak” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.