Bülent Ersoy'dan 1 liralık tazminat davası!

Bülent Ersoy'dan 1 liralık tazminat davası!

Bülent Ersoy, Mustafa Keser'e açtığı 1 TL'lik tazminat davasına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Ses sanatçısı ve yazar Onur Akay'ın ünlü sanatçı Bülent Ersoy'la yaptığı özel röportajda, "Mustafa Keser'e neden 1 TL'lik tazminatdavası açtınız?" sorusuna Ersoy, "Bu adamın söyledikleri son derece abesle iştigal. Beyan ettiğim halde hala daha konuşabilmek tavrında bulunabiliyor. Bu yaşanılanlar güzel mi? Bunlar çok yanlış şeyler. Bir sanatkarın bir sanatkara bu kadar saldırışı. O Keser bence gömüldü. Terbiye kurallarını çiğneyişiyle o gömüldü. O istediği kadar artık konuşsun. Ben bundan sonra hiçbir şekilde ona cevap vermem. Çünkü zaten kendisini efendim, bir şahsiyet olarak kabul etmiyorum. Benim anladığım manada derli toplu bir kişilik olarak kabul etmiyorum ve onun içindir ki zaten fazla konuşmaya da gerek yok. Hayatımdaki bir insana yapılacak en büyük hakareti içeren, bir liralık bir dava açtım kendisine. O bir liralık davaya layık." cevabını verdi.

2045827-ba98784b58a0d77f1bbef5b79b35e2ff.jpg

Akay, Mustafa Keser'in kendisine söylediği, "bana yaptığı açıklamada, "Polat Yağcı her şeye şahit, o çıksın konuşsun." sözlerini Diva'ya söyledi ve Bülent Ersoy, "Evet Polat Yağcı her şeye şahit. Orada herkes gördü, duydu ve benim acı acı gülüşüme şahit. Ondan sonra da Polat Bey'e dedim ki, biz bir arada olamayız. Çünkü terbiye kurallarını epey bir zorlayan tavra sahip bu bey. Ben yapamam... Ama ne yazık ki imzalar atılmış olduktan sonra büyük cezai şartlar vardı." dedi.

"ARKAMDA TEF ÇALIYORDU"

"Mustafa Keser'le daha önceki yıllarda çalıştınız mı?" sorusuna ise Ersoy, "Benim arkamda tef çalıyordu İzmir Fuarı'nda." açıklamasını yaptı.

"AKAY'DAN HELALLİK İSTEDİ"

Bülent Ersoy, ayrıca daha önce 50 Bin TL'lik tazminat davası açtığı Onur Akay'la barışarak helalleşti ve yanına davet etti. Duyurduğu ölüm ve hastalık haberleri nedeniyle, magazin camiasında "Felaket Tellalı" lakabı ile ünlenen Onur Akay'ın, bu lakabı da takılıp kahkahalar atan Bülent Ersoy, "Sizin arkanızdan hep şey derim. Hakkınızı helal edin. Ayol kara haberci... Nerede ölü var, anında, daha kaldırılmadan haber veriyor diye. Kim ölmüş on gün sonra çıkıyor piyasaya siz olmasanız. Anında mesela yakınlarına telefon açıyorum, Onur Akay'dan duydum, okudum. Nasıl oldu diyorum. Daha zaten beş dakika oldu diyorlar. Felaket Tellalı vallahi bu. Öyle diyordum. Ayol bu çocuk nereden duyuyor? Anlaşılamaz! Daha beş dakika olmuş öleli Felaket Tellalı ayol... Senin adın bizde kara haberci... Anında! Adamı daha yeni sarıyorlar ya da kadını neyse, bir bakıyorum bizim oğlan yazmış." ifadelerini kullandı.

kapak-130721.jpg

MUSTAFA KESER'DEN CEVAP

Usta sanatçı Mustafa Keser ise Onur Akay'a yaptığı açıklamada, Ersoy'un kendisine açtığı 1 TL'lik tazminat davası için şu sözleri söyledi:

"Davadan haberim yok. Şimdi siz söylüyorsunuz ben duydum. Açsın. Beni değersiz kılma meselesi yani. Benim çektiğim bu videonun kaldırılması ile ilgili savcılığa dilekçe vermiş. Reddedildiğine göre, demek ki bana saldırı oldu fikri burada çürüyor zaten. Eğer bir saldırı, herhangi bir ahlaka mugayir bir şey olsaydı hakim niye reddetsin o zaman"

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.