Bülent Ersoy'un sağlık durumunda flaş gelişme!

Bülent Ersoy'un sağlık durumunda flaş gelişme!

Onur Akay, Diva Bülent Ersoy’un mesajını paylaştı...

Usta sanatçı Bülent Ersoy’a zatürre teşhisi konulduğunu duyuran Türk sanat müziği sanatçısı Onur Akay, ustası Bülent Ersoy’la ilgili Instagram adresinden bir paylaşım daha yaptı. Akay, zatürre başlangıcı teşhisi ile hastanede tedavi gören Ersoy’un, yarın Ankara’da vereceği konserin ileri bir tarihe alındığını duyurdu.

KISA SÜREDE TABURCU OLACAK!

Diva’nın rahatsızlığı ile ilgili kendi yaptığı açıklamayı da yazan Onur Akay, “Bülent Hanım’ın sağlık durumunun iyi olduğunu ve kısa sürede taburcu olacağını öğrendim. Bülent Ersoy, “Sanki sigara içen bir insanmışım gibi ciğerlerimde sorun olmuş.” diyor. Hastaneye gittiği gece rahatsızlığından dolayı sesi kısıktı ve konserden inmişti. O konseri videodan izledim ve kısık sesiyle bile yıkıp geçmiş.

“BETON GİBİ SESİNE VİRÜS DAYANAMAZ”

Onur Akay şöyle devam etti:

“Diva, ağır soğuk algınlığı ve zatürre başlangıcı teşhisi nedeni ile hastanede ama Diva’nın beton gibi sesine hiçbir virüs dayanamaz. Bülent Hanım’ın yarın, 26 Ocak Cuma günü Ankara’da vereceği konser ileri bir tarihe ertelenmiş, Ankaralı hayranlarına duyurulur ama kısa sürede inşallah muhteşem performansı ile huzurlarınızda olacak.”

Ersoy, yarın 26 Ocak Cuma günü, Ankara Winner İncek sahnesinde sevenleri ile buluşacaktı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.