Burak Yılmaz'dan sürpriz paylaşım!

Burak Yılmaz'dan sürpriz paylaşım!

Trabzonspor forması altında başarılı bir sezon geçiren Burak Yılmaz’la ilgili ortada birçok transfer söylentisi dolaşıyor.

Tecrübeli oyuncuyla ilgili bugüne kadar iki takımın ismi ön plana çıktı. Bunlardan biri Beşiktaş, diğeri ise Başakşehir’di. Ancak önceki gece yaşanan gelişme kafaları fena halde karıştırdı.Burak, eski takım arkadaşı Olcan’ı etiketleyerek, teknede çekilmiş bir fotoğraf karesini Instagram’da hikaye olarak paylaştı. Bu görselin üzerindeki 4 yıldız ise dikkat çekiciydi.
2525026.jpg

Bonservisi 4.5 milyon euro

Burak’ın bu hareketle formasında 4 yıldız taşıyan tek takım olan G.Saray’ı işaret ettiği söylendi. Sarı-Kırmızılılar, geçtiğimiz sezon başında Burak’la ilgilenmiş ancak bu transfer gerçekleşmemişti. Trabzonspor onun için 4.5 milyon euro civarında bir bonservis talep ediyor. 1 milyon euro da menajerlik ücreti var. G.Saray’ın ise 33 yaşındaki futbolcuyu yıllık ücretini karşılayıp kiralayacağı konuşuluyor.


SADECE MAAŞI KARŞILANACAK

Bordo-Mavili takımda senelik 3 milyon 550 bin euro garanti ücreti bulunan futbolcunun sadece maaşı ödenecek. Tıpkı Galatasaray gibi mali sıkıntılarla boğuşan Trabzonspor’un bu öneriye nasıl bir yanıt vereceği ise bilinmiyor.
Bordo-Mavililer, ilk etapta Burak Yılmaz’ı bonservisiyle satmak istiyor. Ancak transfer döneminde beklenen teklif gelmezse, kiralama formülüne de sıcak bakabilirler. Burak Yılmaz, Fatih Terim’le birlikte önceki yıllarda Şampiyonlar Ligi’nde oldukça iyi bir grafik çizmişti.

 Kaynak: Akşam

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.