Buray, Bornovalı hayranları ile buluştu

Buray, Bornovalı hayranları ile buluştu

Bornovalılar, Bornova Belediyesi tarafından Pınarbaşı’nda düzenlenen Sonbahar Şenliği’nde buluştu. Festival kapsamında Pınarbaşı’nda eskiden yoğun olarak üretilen ayva ve narın yeniden üretimine destek olmak için 500’er adet ayva ve nar fidanı dağıtıldı.

Çamlık Parkı’nda yoğun katılımla gerçekleşen şenlikte, Genç Sanatçı Buray sahnedeydi.Şenlik boyunca vatandaşlarla birlikte olan Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, “Biz, meclis üyelerimizden muhtarlarımıza, tüm arkadaşlarımızla birlikte var gücümüzle sizler için çalışıyoruz, çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

Yediden yetmişe tüm Bornovalılar, Pınarbaşı Sonbahar Şenliği’nde dopdolu bir gün geçirdi. Çamlık Parkı’nda gün boyu devam eden Şenlik’te, çocuklar palyaço gösterileri, çocuk tiyatrosu ve şişme oyun parkuru ile eğlenirken, büyükler yöresel ürünler ve hediyelik eşyaların yer aldığı stantlarda alışveriş yapmanın keyfini yaşadı. Halk oyunları ve DJ performansı ile renklenen Şenlik’te, Selda Keski ve Özüner Korkmaz mini konserler verdi. Festival kapsamında Pınarbaşı’nda eskiden yoğun olarak üretilen ayva ve narın yeniden üretimine destek olmak için 500’er adet ayva ve nar fidanı dağıtıldı.

Sanatçı Buray coşturdu

Yoğun ilgi gören Sonbahar Şenliği’nin finalinde Genç Sanatçı Buray sahnedeydi. Ünlü sanatçı, dillerden düşmeyen şarkılarını Bornovalılar için söyledi. Buray’a alanı Pınarbaşı Çamlık Parkı’nı dolduran 5 bin hayranı eşlik eşlik etti. 

Başkan Atila’ya teşekkür

Coşku dolu gece havai fişek gösterisi ile son bulurken Gürpınar Mahallesi Muhtarı Koray Doğru, “Pınarbaşılılar adına bu güzel geceyi bize yaşatan Belediye Başkanımız Olgun Atila’ya ve başta sivil toplum kuruluşları olmak üzere katkı koyan tüm katılımcılara çok teşekkür ediyorum. Böylesi etkinliklerin devam etmesini diliyorum” diye konuştu.

Sizler için çalışıyoruz

Sanatçı Buray’a çiçek vererek teşekkür eden Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, “Pınarbaşı bizim gözbebeğimiz. Biz, sizler için meclis üyelerimizden muhtarlarımıza tüm arkadaşlarımızla birlikte var gücümüzle çalışıyoruz, çalışmaya devam edeceğiz.” diye konuştu. Cumhuriyet Bayramı’nın yaklaştığını da hatırlatan Atila, “Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve bu vatan için canlarını feda eden tüm şehitlerimizi minnetle anıyorum” dedi.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.