Bursa Bademli Rotary'de Devir Teslim

Bursa Bademli Rotary'de Devir Teslim

Uluslararası Rotary 2440 Bölge Federasyonu’na bağlı Bademli Rotary Kulübü’nde devir teslim töreni gerçekleştirildi. Bademli Rotary Kulübü 2020-2021 Dönem Başkanı Sinem Toplan görevi 2021-2022 Dönem Başkanı Gülşah Gicvan Büyükarda’ya devretti.

Bursa Bademli Rotary Kulübü’nde yeni dönem başladı. Rotary 2440 Bölge 2020-2021 Dönemi Federasyon Başkanı Ertan Soydan ve üyelerin yoğun katılımlarıyla gerçekleşen törende Başkan Sinem Toplan görevi Gülşah Gicvan Büyükarda’ya bıraktı.

Başarılarla dolu bir dönemi geride bıraktıklarını dile getiren Başkan Sinem Toplan, “Bademli Rotary Kulübü olarak bu dönem her alanda pek çok güzel işler yaptık. Gençlere ve çocuklara “Robotik Kodlama Eğitimleri” verdik. Çevre ile ilgili atık yağ toplama, ağaçlandırma ve tohum takas faaliyetleri yürüttük. Pandemi döneminde ihtiyaç sahibi ailelerimize ekmek dağıttık. İçimize sinen bizleri mutlu eden insanlara dokunan işler yapmaktan dolayı son derece mutluyuz. Yeni dönem başkanıma döneminde başarılar diliyorum” dedi.

foto-3.jpg

Bademli Rotary Kulübü yeni dönem Başkanı Gülşah Gicvan Büyükarda yeni dönemde daha çok tarım ve sağlık alanında projelere yoğunlaşacaklarını ifade etti. Tarım alanında damla sulama tekniği ve hastalıklarla mücadelede hayata geçirecekleri projeleri anlattı.

Pandemi koşullarına rağmen Rotary Kulüplerinin tüm dünyadaki başarılı çalışmalarına değinen Geçmiş Dönem Federasyon Başkanı Ertan Soydan Bademli Rotary’e böyle bir dönemde gösterdikleri üstün gayret için teşekkür etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.