Bursaspor Beşiktaş'ı Yenerek Hatıra Bırakmak İstiyor

Bursaspor Beşiktaş'ı Yenerek Hatıra Bırakmak İstiyor

Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında gerçekleşecek Beşiktaş karşılaşmasında, Bursaspor Vodafone Arena'nın açılış maçında Beşiktaş'I yenerek hatıra bırakmak istiyor.

Bursaspor'un ikinci başkanı Ali Ademoğlu, Vodafone Arena'nın açılış karşılaşması olacak olan Beşiktaş ile çıkacakları deplasman karşılaşması hakkında konuştu.

Ali Ademoğlu Beşiktaş ile gerçekleştirecekleri karşılaşmaya dair konuştu. Fikret Orman'ın buzların erimesi amacıyla gelecek sezon yeniden görüşülmesi konusunda sözlerini değerlendiren Ademoğlu, Fikret Orman'ın adım atması durumunda iki adım atacaklarını söyledi. Konuyla ilgili olarak adım atmayız demediklerini söyleyen Ademoğlu konuya duyarsız kalmayacaklarını söyleyerek, sporun centilmenlik, kardeşlik, sistem, prensip, reyting olduğunu bildiklerini ifade etti.

Teknik olarak mağdur edildiklerini, psikolojik olarak etkilendiklerini söyleyen ikinci başkan, mağduriyeti giderecek olan kişinin işin muhatabı olduğunu söyleyerek, 'Biz buradayız, durduğumuz yerdeyiz' dedi. Bursaspor'un taraftarlarıyla ve yönetimiyle duruşunun belli olduğunu söyleyen deneyimli yönetici önemli olanın karşı tarafın ne yapacağı olduğunu belirterek, sporun dünya savaşlarında bile barış amaçlı kullanıldığını vurguladı.

Tüm spor branşlarının barış elçisi olduğunu yineleyen Ali Ademoğlu, adım atması gerekenin karşı taraf olduğunu söyleyerek, mağdur edildikleri ve haksızlığa uğradıkları gerekçesiyle hamle yapmayacaklarını söyledi. Karşı tarafın ilk hamleyi yapmasının ardından kendilerinin koşarak geleceğini söyleyen Ademoğlu Beşiktaş'ı yenerek güzel bir hatıra bırakmayı planladıklarını ifade etti.

Bursaspor ilk 7 içerisine girmek istiyor

Ali Ademoğlu ilk 7 ve 8 içerisinde yer almak istediklerini belirterek, taleplerinin bu olduğunu gerekçesinin ise yenmek olduğu kelimelerini kullandı.

Öte yandan Ademoğlu 11 Nisan'da  Vodafone Arena'daki açılış maçında Beşiktaşı yenmeleri durumunda Beşiktaş'a güzel bir hatıra bırakacaklarını belirtti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.