'Bursaspor Maçı Olaysız Bitti' Demişti

'Bursaspor Maçı Olaysız Bitti' Demişti

Patlama yerinden saniyeler önce geçen Habertürk Muhabiri Kartal Yiğit, Vefa Karakurdu ile son kez konuşan kişi oldu.

Saldırıda hayatını kaybeden Vodafone Arena'dan sorumlu Özel Güvenlik Şube Emniyet Müdürü Vefa Karakurdu evli ve 2 çocuk babasıydı. Babası emekli emniyet müdürü olan Karakurdu, 2008 yılında kardeşini trafik kazasında kaybetmişti.

Karadeniz Ereğli Lisesi'nden mezun olduktan sonra polis koleji sınavlarını kazanarak okulu bitiren Karakurdu'nun yaklaşık 15 yıl önce emniyet teşkilatında görev yapmaya başladığı öğrenildi.

Gülen yüzlerin kahreden vedası Patlama yerinden saniyeler önce geçen Habertürk Muhabiri Kartal Yiğit, patlamadan önce Karakurdu ile karşılaştığını ve kendisine şu sözleri söylediğini aktardı:

"Kardeşim buralarda durma' dedi. Sonra tanıdık birbirimizi. O bana, ben ona sarıldım. 'Ya görüyor musun, bin 500 Bursalı taraftar geldi. Beşiktaş stadına ilk kez geldiler. Yıllar sonra. Sabah gişelerden aldık. Bak olaysız bitti. Şimdi yine gişelere bırakacağız. Olaysız bitti ama bak sabahtan beri kaç tane polis peşlerinde güvenliklerini sağlamak için çaba harcıyor." Karakurdu'nun cenazesinin, memleketi Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde defnedileceği öğrenildi.

Beşiktaş taraftarları, Twitter hesaplarından Karakurdu için bir taziye mesajı yayınladı.

1-050.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.