Burun Ameliyatında Dikiş İzine Son

Burun Ameliyatında Dikiş İzine Son

Kapalı rinoplasti (burun estetiği) ameliyatında dikiş izi oluşmadığını belirten Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. İbrahim Korhan, bu yöntem sayesinde burun bağlarının korunduğunu, böylece daha doğal bir şekil verdiklerini söyledi.

Özel Ento Kulak Burun Boğaz Cerrahi Tıp Merkezi Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. İbrahim Korhan, kapalı rinoplasti hakkında bilgilendirmede bulundu. Kapalı burun estetiği ameliyatlarında dikiş izi oluşmadığını kaydeden Op. Dr. Korhan, “Açık teknikle yapılan her türlü işlemi tamamen burun içinden yapabiliyoruz. Bu yöntem sayesinde burun bağları korunuyor ve böylece daha güzel ve doğal bir şekil veriyoruz. Burun ucuna herhangi bir kesi olmadığı için de burun ucundaki ödem daha çabuk toparlanıyor. Burun sırtında kişiden kişiye değişmekle birlikte bir miktar ödem olabiliyor” dedi.

"Daha güzel ve doğal"
Kapalı burun estetiği ameliyatlarında iyileşme sürecinin daha kolay atlatıldığını dile getiren Dr. Korhan, hastaların memnuniyetini gözlemlediklerini belirtti. Şişlik ve morluklarların kişinin cilt yapısına bağlı olarak değişebildiğini söyleyen Op. Dr. İbrahim Korhan şunları söyledi: “Burun estetiğinden sonra oluşan ödem ve morluklardan korkan hastalar, bu teknik sayesinde daha rahat operasyon kararı veriyorlar. Birçok hasta sosyal medya aracılığıyla bize ulaşarak online konsültasyon sonrasında ameliyat kararı veriyor. Açık ameliyatlarda burun ucundaki ödem daha fazla oluyor. Burun ucunda bir miktar daha uyuşukluk, his kaybı oluşabiliyor. Burun ortasındaki kesi nedeniyle de ister istemez iz kalma olasılığı olabiliyor. Kapalı rinopilastide ameliyat esnasında yaptığınız her türlü değişikliği direk olarak takip edebiliyorsunuz. Açık ameliyatta yaptığınız değişiklikleri cildi kapattığınız için göremeyebiliyorsunuz. Kapalı ameliyatta bu sebeple daha güzel ve doğal burunlar elde edebiliyorsunuz.”


Kapalı rinoplasti ameliyatı olan hastalar da, ameliyat sürecinin çok rahat geçtiğini ve tedaviden çok memnun kaldıklarını belirtti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.