Büyük göğüsleri başına...

Büyük göğüsleri başına...

Playboy modeli Lindsey Pelas, The Doctors'ın yeni bölümünde doğuştan büyük göğüslere sahip olmanın hayatına etkilerini paylaştı.

Playboy modeli,  80DD bedene denk gelen göğüslerinin artık karakterinin bir parçası olduğunu, ancak bu noktaya gelene kadar çok sıkıntı çektiğini belirtti.Playboy modeli Lindsey Pelas, "Büyük göğüslü olmak o kadar heyecanlı bir şey değil. Dışarıda doğal büyük göğüslere karşı çok fazla nefret ve her an sizi üzmeyi bekleyen zorbalar var" dedi."Büyük göğüsler artık kimliğimin bir parçası. Ben böyle güzelim" diyen model,  büyük göğüslere sahip olmanın sağlığını negatif etkisinden ve gündelik hayatında sürekli ağrı çekiyor olmaktan da dert yanıyor.

8450847.jpg

Ortopedi cerrahı Dr. Hooman Melamed, MRI ve röntgen sonuçlarına bakarak Lindsey'nin omurgasının aslında mükemmel olduğunu söyledi.  Hatta problemi Lindsey'nin sürekli olarak seyahat etmesi ve sık sık katıldığı defilelere bağladı. Çünkü vücut aynı pozisyonda uzun süre durmayı sevmez.Lindsey ise dik durmanın doğal olarak zor olduğunu, ancak o postürü yakalamak için çabaladığını belirtti.

8450843.jpg

Programın uzmanları, ağrısını ortadan kaldırmak için ona temel egzersizler gösterdi. Aynı zamanda doğru sütyen seçimi için yardımcı oldular ve seyahat ederken topuklu ayakkabı giymesini yasakladılar.Lindsey, geçen ay, Instagram'da 6 milyon takipçisine acıyı saklayarak gülümsediğini belirtti. Neredeyse 5 kilo gelen göğüsleri sırtında dehşet bir ağrıya sebep oluyordu çünkü."Acı içindeyken en masum ve tatlı yüzümü takınıyorum. Büyük göğüslere sahip olmanın, insanların kişiliğinize bakış açısını nasıl değiştirdiğine inanamazsınız" diyen model, masaj ve esnemenin sırt ağrılarını azalttığını da belirtti.Şu an mankenin takipçileri Instagram'ına akın etmiş durumda. Bu ağrılardan kurtulabilmesi için vereceği her kararı destekliyorlar.

8450845.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.