BÜYÜK ŞEFLER İZMİR BORNOVA' DA

BÜYÜK ŞEFLER İZMİR BORNOVA' DA

İZMİR’ E ÜÇÜNCÜ BIG CHEFS; BIG CHEFS BORNOVA

Büyük şefler İzmirliler ile farklı bir lokasyonda üçüncü kez buluşuyor. Türkiye’ nin bir numaralı restoran zinciri markası Big Chefs, Mavi Bulvar’ daki ilk şubesinden edindiği ilhamla, Agora AVM’ de ikinci şubesini açmıştı. 22 Şubat’ ta Bornova’ da açılacak şubesi ile İzmirli’ lere yeni bir keyif noktası armağan ediyor.

2007 yılında Ankara’da kurulan ve bugün tüm Türkiye’de hızla büyümeye devam eden Big Chefs, damaklarda iz bırakan lezzetleri ile İzmir’ in yıldız ilçelerinden biri olan Bornova’ da açılıyor. Özgün ve ayrıcalıklı sunumları, her damak tadına hitap eden lezzetleri ve güler yüzlü ekibi ile ön plana çıkan Big Chefs, Bornova şubesinde heyecanla yeni müdavimlerini bekliyor olacak.

Türkiye’ nin 39. Big Chefs Şubesi Bornova’ lılara Merhaba Diyor!

Kendi ekibi tarafından özel olarak reçetelendirilen ve geliştirilen lezzetlerin büyük şeflerin dokunuşları ile harmanlandığı menü Agora’ dan sonra Bornova’ ya hazırlanıyor.

Big Chefs lezzetlerinin merkezinde yerel tatlar var! Büyük şefler geleneksel reçetelerden ilham alıyor ve taze ürün kullanımını listenin birinci sırasına koyuyor. Besleyici, sağlıklı, mevsime uygun lezzetleri, konforlu ve sıcak atmosferi ile Big Chefs Bornova da keyifli sofraların İzmir üssü haline gelecek.

Big Chefs, ev sıcaklığındaki atmosferi, güler yüzlü ekibi ve ayrıcalıklı sunumları ile geçirdiğiniz anlara tat katmak için sizi Bornova’ ya davet ediyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.