Büyüka: Fatih Terim Bence Gidecek

Büyüka: Fatih Terim Bence Gidecek

Şansal Büyüka Fatih Terim'in Milli Takımı bırakacağını öne sürdü...

Milli Takım'ın İspanya yenilgisini değerlendiren Şansal Büyüka önemli açıklamalarda bulundu. Terim'in takımı bırakmaması gerektiğini ancak takımdan gideceğini açıklayan Büyüka takıma alınmayan ve takımı karıştıran oyuncular olduğunu söyledi. İşte Büyüka'nın katıldığı TV programında yaptığı açıklamalar:

"Milli Takım kampından çok tatsız haberler geldi. Tamamı doğru bu haberlerin... Takıma alınmayan, dışardan takımı karıştırmaya çalışan birkaç oyuncu var. Dışarıda olup içeriyi karıştıran, laf getirip laf götüren var. Bekleyin bir kahve içiyorum diyenler var.

Fatih Terim devam ederse ki etmeli kim ne derse desin yani... Ama Fatih Terim devam ederse bu takımın en az yarısı Terim'in kadrosunda olmayacak. Ancak ben Fatih Terim'in devam etmeyeceğini düşünüyorum.

"Devşirme oyuncularla olmaz"
2008'de  sakat oyunculardan dolayı Topal stoperdi. 8 senede orijinal bir stoper yetiştiremiyorsak bunu sorgulamalıyız. Takımlarında oynamayan adamlarla oynanmıyor. Devşirme oyuncularla oynanmıyor."

Yenilgi sonrası açıklama yapan Fatih Terim şunları söylemişti:
"Oyunculuk ve teknik adamlık kariyerimde ve özel hayatımda bırakmayı ve vazgeçmeyi hiç kabul etmedim. Bırakanla ve vazgeçenle hiç uzlaşamadım. Bugünkü sonuç, bırakan, vazgeçen ve başlamadan bitiren bir milli takım performansıydı. Ne bugün ne de başka zaman bunu kabul edebileceğimi sanmıyorum. Gereği neyse yapacağımdan emin olabilirsiniz."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.