Büyükdağ, “Amacımız bir kadın kardeşimizin daha koluna girebilmek”

Büyükdağ, “Amacımız bir kadın kardeşimizin daha koluna girebilmek”

Ak Parti İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Dilek Yıldız Büyükdağ, “Bizim amacımız kadın kolları olarak bir kadın kardeşimizin daha koluna girebilmek” diye konuştu..

AK Parti İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Dilek Yıldız Büyükdağ, haftasonu yapılacak 5. Olağan İl Kadın Kolları Kongresinin hemen ardından, seçim çalışmalarına hızlıca start vereceğini açıkladı. Yıldızdağ, AK Parti’ye gönül vermiş kadınların ilk seçimden beri sahada olduklarına değinerek, “Sayın Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ın siyasi yolculuğu boyunca, ilk günden bugüne kadar, yanında hep kadınlar vardı, kadınların duası vardı. Kadınlar Erdoğan’ı desteklemeye hiç ara vermediler. Liderimiz bizim en büyük güvencemizdir. Erdoğan öncesi dönemlerle Erdoğan sonrası dönemleri, kadının toplumdaki yeri açısından karşılaştırdığımızda Erdoğan’ın sadece Türkiye’yi değil kadının hayatımızdaki yerini de çok daha saygın ve güçlü hale getirdiğini görüyoruz” diye konuştu.

“GELİN Kİ BİRLİKTE DÜŞÜNELİM, BİRLİKTE KARAR VERELİM”

Kongrenin ardından yeni yönetimiyle göreve başlayacak Yıldızdağ, “Bizim amacımız AK Partili olan ve olmayan tüm kadınlarımızın koluna girebilmek, derdine ortak olabilmek, sorunlarına kulak verebilmek” diye vurguladı. 13 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan İl Kadın Kolları 5. Olağan Kongresi hakkında konuşan Yıldızdağ, “Bütün kadınlara sesleniyorum. Kongremize buyrun ve bizi dinleyin. Gelin ki birlikte düşünelim, birlikte karar verelim Çok çalışacağız. Kimseyi üzmeyeceğiz. Kırmayacağız. Kimseyi ötekileştirmeden kendimizi doğru anlatmaya çalışacağız. Seçmeni bir müşteri olarak görmüyoruz. Herkes bizim baş tacımız. Gönlümden geçen, AK Parti karşıtı bir İzmir algısının yıkılmasıdır” dedi.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.