Büyükelçiyi Bakın Kim Öldürmüş!

Büyükelçiyi Bakın Kim Öldürmüş!

Yunanistan Büyükelçisi cinayetinin nedeni bakın neymiş...

Brezilya, Yunanistan elçisinin öldürülmesini konuşuyor. Elçiyi, 15 yıllık eşiyle aşk yaşayan bir polisin öldürdüğü ortaya çıktı. Polis, kuzeni ve elçinin eşi gözaltına alındı.

Yunansitan’ın Brezilya Büyükelçisi Kyriakos Amiridis’in cesedinin yanmış bir arabanın içinde bulunduğu cinayetin altından ‘Brezilya dizisi’ gibi hikâye çıktı. Polis, Amiridis’i, karısıyla ilişki yaşayan bir polisin öldürdüğünü açıkladı. Polis, cinayete yardımcı olması için 25 bin dolar ödendiği belirtilen kuzeni ve Yunan elçinin Brezilyalı karısı gözaltına alındı.

Brezilya, Yunan Büyükelçinin ölümünü doğruladı
Pazartesiden bu yana kayıp olan 59 yaşındaki büyükelçinin cesedi perşembe günü Rio de Janeiro’da ateşe verilmiş bir arabanın içinde, tanınmaz halde bulunmuştu. Polis soruşturmasının ulaştığı ayrıntılarsa ülkeyi şaşkına çevirdi. Brezilya polisi, cinayeti Amiridis’in 15 yıllık eşi Francoise Amiridis’le aşk yaşayan 29 yaşındaki polis memuru Sergio Gomes Moreira’nın işlediğini tespit etti. Moreira sorgusunda büyükelçiyi boğarak öldürdüğünü itiraf etti ve ‘sevgilisine şiddet uyguladığı için elçiyle tartıştığını, kendini savunmaya çalışırken onu öldürdüğünü’ savundu.

Şok! Büyükelçi'nin yakılmış cesedi bulundu!

Elçi ile eşinin evinde kan izleri de tespit edilmesinin ardından, Francoise Amiridis de gözaltına alındı. Moreira’nın kuzeni de, cinayete yardım etmesi için kendisine 25 bin dolar verildiğini söyleyip cinayetin nasıl işlendiğini ayrıntılarıyla anlattı.


Soruşturmayı yürüten Evaristo Pontes Magalhaes, cinayeti ‘bir tutku suçu’ olarak ele aldıklarını söyleyerek şunları anlattı: “Francoise başta gerçekleri reddetti. Fakat başka inkâr etmenin bir anlamı olmadığını ona anlattık. Çelişkilere düştü, gözyaşlarına boğuldu ve polis memurunun kocasını öldürdüğünü söyledi.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.