Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Atila, sahaya Bornova'dan indi!

Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Atila, sahaya Bornova'dan indi!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Olgun Atila, seçim çalışmaları kapsamında yeni haftaya sabahın erken saatleri ile birlikte Bornova'dan başladı.

''İzmir'de ayak basmadığımız ilçe kalmayacak'' sözüyle yola çıkan İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Olgun Atila, geçtiğimiz Cumartesi günü resmileştirdiği aday adaylığının ilk ziyaretine Bornova'dan başladı.

bc8f6ea8-a7dd-494c-82d5-b51eecf4cd6e.jpeg

Atila'nın CHP Bornova İlçe Başkanlığı'nı ziyaret edeceğini öğrenip sağanak yağmura aldırmadan başkanlık binası önünde toplanan vatandaşlar, Muhtarlar, Sivil Toplum Kuruluşları ve Amatör Spor Kulüpleri davullar, zurnalar, pankartlar ve marşlarla adeta şölen havasında bir karşılama töreni düzenledi.

8d3231d3-26af-43d7-8eb2-3619813be288.jpeg

Yoğun yağmur altında toplanan coşkulu kalabalık karşısında konuşma yapan Atila, ilçe yönetimine teşekkürlerini sunarak ''Değerli ailem, mutluluk duyuyorum. Kadın ve gençlik kollarımıza saygılar sunuyorum. Benim okuduğum okul burası. Dedem Bornova'da doğdu. Size çok güzel bir konuşma hazırlamıştım ama yağmurdan dolayı size kıyamıyorum. Ben bu toprağın insanıyım. Yarından itibaren başka ilçelerde olacağız. Selamınızı götüreceğim. Hakkınızı helal edin. Kardeşçe devam edeceğiz. Bornova siyasetini süper lige çıkaracağız" diye konuştu.

b2a20af9-2ee7-4496-bd4d-ceeb12e930b4.jpeg

Kalabalığın arasından güçlükle Başkanlık binasına ulaşan Atila'yı CHP Bornova İlçe Başkanı Ertürk Çapın ve Cumhuriyet Halk Partisi önceki dönem Milletvekili Kamil Okyay Sındır karşıladı.

CHP Bornova İlçe Başkanı Ertürk Çapın, "Olgun başkan bugüne kadarki siyasi kariyerinde, bugün de söylediği gibi mücadeleyi siyasette bırakmayan, kendisi için olmasa da haklı için, kent için mücadelesini başarılı şekilde getirmiş, başarılı bir kardeşimiz. Simdi İzmir'imizin büyük şehirine aday olmakla bir Bornovalı olarak el üstünde tutmamız gereken bir kardeşimiz. Bize düşen Bornova'dan çıkan kardeşimize destek verip yanında olmak. Yolu açık olsun. Yolunu açmak bizim görevimiz" dedi.96f303c3-96c5-4719-81f8-7820d13905a6.jpeg

SINDIR: DAİMA YANINDAYIZ

Cumhuriyet Halk Partisi önceki dönem milletvekili Kamil Okyay Sındır ise, "Olgun Başkan'ın yolunu açmak için ona güç vermeliyiz. Onun önünü açmak bizim görevimiz. Olgun Başkan'ın yanındayız" ifadelerini kullanarak İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı yolunda Olgun Atila'ya desteğinin tam olduğunu belirtti.

Olgun Atila ise, "Sayın ilçe başkanım, değerli genel sekreterim hepinizi cok seviyorum. İlçe başkanımızın ifade ettiği gibi hep birlikte Bornova ruhuna yakışır şekilde çalıştık. Bornova çok iyi şeylere layık. Bir genel sekreter çıkardık, büyükşehir belediye başkanı ve milletvekili çıkardık. Bornova İzmir'in süper ligi olmalı. Kamil başkanımız bizim hocamız. Kendisine teşekkür ederim. Gerçekten esasında mücadele azmini ondan oğrendim. Birlikte daha güzel yerlere gelecegimizi düşünüyorum. Gösterdiği iyi niyet ve yaklaşım için çok teşekkür ediyorum. Hepimiz İzmirliyiz. 30 ilçede İzmir'e daha iyi hizmetler kazandıracağız. Ev sahipliğinizden ötürü hepinize teşekkür ederim. Destek ve duanızı istiyorum." ifadelerini kullandı.

54d76720-04af-4ad3-897c-f7b80d68efa8.jpeg

Programının devamında Bornova esnafı ile kahvaltı eden ve Bornovalı vatandaşlarla sohbet eden İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Olgun Atila, olumsuz hava şartlarına karşın vatandaş ve esnaf tarafından sevinçle ve büyük bir ilgiyle karşılanırken, vatandaş tarafından çok özlendiği yorumlarını aldı. Atila programının devamında Bornovalı esnaftan alışveriş de yaptı.

3f4f0d82-7cd2-4778-8ff7-0d8e9f935acb.jpeg

Olgun Atila programının devamında Çamdibi esnafını ziyaret ederek sorunlarını dinledi. Esnafın ve Çamdibi halkının yoğun ilgisi ile karşılaşan Atila, coşkulu kalabalık karşısında duygusal anlar yaşadı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Olgun Atila daha sonra İzmir Makedonya Sarovalılar Kültür ve Dayanışma Derneği'ni, Makedonya Köprülü Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği ve Makedonya Debre Kültür ve Yardımlaşma Derneği'ni ziyaret etti ve "Burada evimde, yuvamdayım. Burada beni asla yalnız bırakmadınız. Ben sizden dua ve destek istiyorum. Bir yola çıkıyorum. Gittiğimiz her yerde sizi referans göstereceğim. Günün sonunda her şeyin çok güzel olacağına inanıyorum. Biz buraların sokaklarında büyüdük. Buradaki abilerimize daima güveniyoruz. İnşallah tüm İzmir ile en güzel fotoğrafı çıkarıp, en yüksek oyla seçimi kazanıp, en güzel hizmeti yapıp tarihe adımızı yazdıracağız. Türkiye siyasetine tarih yazmaya geliyoruz." diye konuştu.

Ardından Debreliler mevkiinde bir taziye evine uğrayıp başsağlığı dileklerini ileten Atila, Debreliler ile uzun sohbetler etti. Makedon göçmenlerinin 'Sonuna kadar arkandayız' sloganları ve açılan pankartlar eşliğinde bölgeden ayrıldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.