Büyükşehir Belediyesi SMA Hastası çocuklar için yardım konseri düzenliyor

Büyükşehir Belediyesi SMA Hastası çocuklar için yardım konseri düzenliyor

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, SMA Hastası çocuklar için Feridun Düzağaç'ın İzmir'de konser vereceğini duyurdu.

MEDYA EGE - İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, SMA Hastası çocuklar için bir yardım kampanyası düzenleneceğini duyurdu.

2291908-810x458.jpg

19 Aralık'ta Ahmet Adnan Saygun Sanat Merkezi'nde gerçekleştirilecek konser için 'katılımsız bilet' uygulamasının da yapılacağını belirten Soyer, açıklmasında "SMA hastası çocuklarımıza umut olmak adına 19 Aralık’ta Feridun Düzağaç konserinde buluşuyoruz. Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi'nde düzenleyeceğimiz konsere katılamayacak yurttaşlarımız desteklerini "Katılımsız Bilet" ile sağlayabilirler" ifadelerine yer verdi.

KATILIMSIZ BİLET SEÇENEĞİ MEVCUT

Bu kapsamda katılımsız bilet seçeneği yalnızca destek amaçlı olacak. Etkinliğe katılım sağlamayıp destekte bulunmak isteyen İzmirliler katılımsız bilet seçeneğini satın alarak SMA Hastası çocuklara destek olabilecek.

t25-yillar-ona-torpil-gecmis-305.webp

Biletler organizasyon firması tarafından otomatik olarak sıralandırılacakken, biletler etkinlik girişinde organizasyon firması tarafından verilecek. Aynı isim ve mail ile alınan biletlerin ise, koltuk numaraları yan yana verilecek.

Öte yandan konuya ilişkin olarak yapılan açıklamada bilet fiyatları 50, 100, 300, 250 ve 200 TL olarak satışa çıkarıldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.