Büyükşehir Belediyesi ücretsiz internet hizmeti 323 noktada

Büyükşehir Belediyesi ücretsiz internet hizmeti 323 noktada

İzmir Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde 323 noktada ücretsiz internet hizmeti veriyor.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Hemşehri İletişim Merkezi (HİM) ‘Senin Sesin Senin Şehrin’ başlığı ile Büyükşehir Belediyesi’nin ücretsiz internet hizmet noktalarını duyurdu.

HİM tarafından yapılan açıklamada hizmet noktaları ve kayıt koşulları açıklandı. Kent genelinde 78 adet park ve meydan, 7 iskele, 20 vapur, 60 otobüs, 78 köy, 16 metro istasyonu, 41 tramvay ve 23 aktarma merkezi olmak üzere 323 noktada ücretsiz internet hizmeti verildiği belirtildi.

07062022-91250-2.jpeg

KAYIT OLUNABİLİYOR

Kablosuz uygulamadan yararlanmak isteyen vatandaşların, hizmete erişmek için kayıt olma sürecinin de anlatıldığı açıklamada şu ifadelere yer verildi; “Kablosuz uygulamadan faydalanmak için internet bağlantısının yapılacağı cihazdan wizmirnet kablosuz ağ adı seçilerek giriş sayfasından “Kayıt Ol” butonu tıklanıyor ve istenilen bilgiler girilerek telefona gelen şifreyle internet kullanımına başlanabiliyor. İstenildiğinde WizmirNET bağlantı durum sayfasında bulunan üst menüde “Şifre Değiştir” butonuyla yeni şifre oluşturulabiliyor.

u.jpg

323 NOKTADA SINIRSIZ İNTERNET

Aliağa, Bahri Baba, Torbalı, Bornova, Bostanlı, Cumaovası, Çiğli, Egekent, ESBAŞ, Evka-3, Fahrettin Altay, Halkapınar, Hatun Dere, İnkılap, Karşıyaka İskele, Kemer, Şirinyer, Mavişehir, Menemen, Üçkuyular, Üçyol, Sarnıç ve Semt Garajı aktarma noktalarına WizmirNet noktaları oluşturdu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.