Büyükşehir Belediyesi'nden Sabancı’nın Mezarlık Yoluna Bakım

Büyükşehir Belediyesi'nden Sabancı’nın Mezarlık Yoluna Bakım

MANİSA Büyükşehir Belediyesi, Akhisar İlçesi Sabancılar Mahallesi mezarlık yolunda kilit parke taşı döşeme çalışması gerçekleştirdi. Özellikle kış aylarında yağışların etkisiyle mezarlığa ulaşımın çok zorlaştığını ifade eden vatandaşlar, yapılan çalışma i

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Akhisar Sabancılar Mahallesi’nde ikamet eden vatandaşların ebediyete intikal eden yakınlarını özellikle kış aylarında ziyaretlerini kolaylaştırmak amacıyla mezarlık yolunda yenileme çalışması gerçekleştirdi. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi tarafından Sabancılar Mahallesi mezarlık yolunda yaklaşık 1500 metre kilit parke döşemesi gerçekleştirildi.

Vatandaşlar Oldukça Mutlu

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin mezarlık yoluna kilit parke taşı döşemesi nedeniyle mutluluklarını dile getiren Mahalle Muhtarı Mehmet Ali Arslan,” Mezarlıklar bizim için kutsal mekanlar. Yıllardır bu hizmeti bekliyorduk. Bu anlamda Sabancılar Mahallesi olarak bu hizmet için Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün ve Akhisar Koordinasyon Şube Müdürü Doğan Ensivri’ye teşekkür ediyoruz” dedi.

Sabancı’nın Mezarlık Yoluna Büyükşehir’den Bakım (1).JP

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.