Büyükşehir Belediyesine TEMA Ziyareti

Büyükşehir Belediyesine TEMA Ziyareti

TEMA Vakfı'ndan İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Dr. Sırrı Aydoğan’a nezaket ziyareti.

TEMA Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Ataç, Saha Gönüllüleri Bölüm Başkanı Başak Yalvaç Özçağdaş ile İzmir Temsilci Yardımcısı İbrahim Sarı, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Dr. Sırrı Aydoğan’a nezaket ziyaretinde bulundu.

İzmir’in hem merkezi hem de çevresiyle, doğa ve ekolojik açıdan son derece önemli bir nokta olduğunu söyleyen Başkanı Deniz Ataç, İzmir örgütlenmesinde yeni bir yapılanma içinde olduklarını ve bunun sembolü olarak da üçüncü gönüller toplantısını bu kentte gerçekleştirdiklerini anlattı. Ataç, tüm İzmirlileri TEMA Vakfı’na gönüllü olmaya çağırdı.

10052016MEDYAEGEtema

Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Dr. Sırrı Aydoğan da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Türkiye’nin en çok ihtiyacı olan ve çok iyi çalışan Tema Vakfı bizim vakfımız sayılır. Gerçekten bu güzel çalışmalarını önemsiyorum. Türkiye için yaptıkları çalışmalardan dolayı kendilerini kutluyorum” dedi. Deniz Ataç,  Başkan Vekili Aydoğan’a TEMA Vakfı rozeti taktı; “Dünyanın Durumu 2015” isimli kitap armağan etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.