Büyükşehir Engellileri Unutmuyor

Büyükşehir Engellileri Unutmuyor

İl genelinde dev yatırımlarını bir bir hayata geçiren Manisa Büyükşehir Belediyesi, aynı zamanda sosyal belediyecilik anlayışıyla da çalışmalarını sürdürüyor.

İl genelinde dev yatırımlarını bir bir hayata geçiren Manisa Büyükşehir Belediyesi, aynı zamanda sosyal belediyecilik anlayışıyla da çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda engelli vatandaşların yaşam kalitesinin yükseltilmesi için çaba sarf eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, Gördes’te Bülent Kocabaş, Gülsüm Kocakır, Hüseyin Sakak ve Ali Oğuzhan’a akülü sandalye hediye etti.

Sosyal belediyecilik anlayışıyla sürdürdüğü hizmetlerle vatandaşların takdirini toplayan Manisa Büyükşehir Belediyesi, engelli vatandaşların sosyal hayata entegre olabilmeleri için çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda Manisa Büyükşehir Belediyesi, Gördes’te 4 kişiye akülü sandalye hediye etti. Manisa Büyükşehir Belediyesi’nce temin edilen akülü sandalyeler Gördes Koordinatörü Alp Safa Gökkaya Kobaklar Mahallesi’nden Bülent Kocabaş’a Çiçekli Sindel Mahallesi’nden Gülsüm Kocakır’a, Kayacak Mahallesi’nden Hüseyin Sakak’a ve Ali Oğuzhan’a teslim etti.

Başkan Ergün’e teşekkür ederiz

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e Gördes’e sağladığı desteklerden dolayı teşekkür eden Gördes Koordinatörü Alp Safa Gökkaya, “Manisa Büyükşehir Belediyemiz sosyal anlamda yaptığı çalışmalarla vatandaşlarımızın yüzlerini güldürmeye devam ediyor. Bu kapsamda Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün talimatlarıyla Gördes’te ikamet eden 4 vatandaşımıza akülü sandalyelerini teslim ettik. Akülü sandalyeler vatandaşlarımızın sosyal hayata entegre olabilmeleri için büyük önem taşıyor. Bu nedenle Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e çok teşekkür ediyoruz” dedi. Akülü sandalyeleri alan Bülent Kocabaş, Gülsüm Kocakır, Hüseyin Sakak ve Ali Oğuzhan da Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e engellilere yönelik gerçekleştirdiği çalışmalar nedeniyle teşekkür etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.