Büyükşehir Meclis Üyesi Kalmaz, Buca için yola çıktı

Büyükşehir Meclis Üyesi Kalmaz, Buca için yola çıktı

CHP İzmir Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Serkan Kalmaz, Buca Belediye Başkan Aday Adaylığı için başvuruda bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) içerisinde 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri için heyecanlı bir süreç yaşanıyor. CHP, aday adaylığı sürecini 5 Aralık tarihine kadar uzatma kararı alırken, aday adayları dosyalarını teslim etmek için sırayla başvurularını gerçekleştiriyor.

CHP İzmir Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Serkan Kalmaz, partisinin ilçe başkanlığına giderek Buca Belediye Başkan Aday Adaylığı dosyasını teslim etti.

Serkan Kalmaz, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Değerli Bucalı Hemşehrilerim ve Kıymetli Yol Arkadaşlarım" ifadeleriyle başladığı paylaşımında şu sözlere yer verdi; "Bugün Buca İlçe Başkanlığı'na, Belediye Başkanı Adaylığı için resmi başvurumu yaptım. Bunu sizinle paylaşmanın heyecanını ve haklı gururunu yaşıyorum. Buca, benim için sadece bir semt değil; aidiyet, birliktelik ve dayanışma demektir. Bu büyük ailenin birer mensubu olan sizlere, siyasi yolculuğumda beni bir an bile yalnız bırakmadığınız için teşekkürü borç bilirim. Fakat teşekkür etmek yetmez! Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Sizler, yeni Türkiye'nin genç evlatları! Yorulursanız dahi beni takip edeceksiniz! Dinlenmemek üzere yürümeye karar verenler asla ve asla yorulmazlar.” sözünden ilham alarak bugün yepyeni bir yola çıkıyorum ve siz değerli hemşehrilerime söz veriyorum; Buca’nın genç bir evladı olarak benim sözüm, Buca için daima en iyisini düşünmektir. Benim sözüm, halktan yana olmak ve Buca’yı hak ettiği yere taşımaktır. Benim sözüm, Buca’mıza yakışır bir şekilde faydalı ve kalıcı eserler bırakmaktır. Bu sözlerimi layıkıyla yerine getirebilmem için gerekli olan yetkiye kavuşmayı hedefliyor, kendimi önce Yüce Allah'a, sonra sizlere emanet ediyorum."

whatsapp-image-2023-11-29-at-09-34-34.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.