Büyükşehir Meclisinde satış gerginliği

Büyükşehir Meclisinde satış gerginliği

Büyükşehir Belediye Nisan ayı olağan toplantısının 2.oturumu tartışmalara sahne oldu.

İzmir Büyükşehir Belediye Nisan ayı olağan toplantısının 2.oturumu Vekil Mustafa Uslu başkanlığında toplandı.

Gaziemir'de bir vatandaşın GDZ EDAŞ'tan aldığı arazinin satışı ile ilgili tartışma yaşandı. Söz alan AK Parti Çiğli Meclis Üyesi Hüsnü Boztepe satışa itiraz etti.

Gaziemir'de GDZ EDAŞ'dan satışa çıkan arazi ile ilgili konuşan AK Parti Çiğli Meclis Üyesi Hüsnü Boztepe ''GDZ EDAŞ tarafından kullanılmayacak bir alan Gaziemir'de satışa çıktı. Burası küçük bir alan, herhangi bir nüfus artışı olan bir yer değildir. 50 metrekare bir alandır ve kullanışlı bir yer değildir. GDZ EDAŞ da yaptığı açıklamada burayı kullanmayacağını bildirdi. Amacımız buranın vatandaşımıza kazandırılmasıdır'' dedi.

thumbs-b-c-a4d2b10d44c572b0f544bb560c94a085.jpg

AK Parti Grup Başkan Vekili Özgür Hızal ise ''Maalesef İzmir Büyükşehir Belediyesi belli bir kıstasa bağlı kalmadan kendine has düzenlemeler yapıyor. Bu mecliste Çiğli'de konut olarak inşa edilmiş daha sonra sağlık tesisine dönüştürülmüş bir alan vardı. Bu meclisin kararı ile sağlık binasına dönüşüm yapılmış. Birilerini eleştirerek bu meclisin önü açılamaz. İzmir'de iki farklı etkinlik programının çakışması durumunda yaşanan bir otel problemi var. Bu anlayış ile İzmir'e fayda getiremeyiz'' dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.