Büyükşehir ve MASKİ'den Karayolları Bölge Müdürlüğü'ne ziyaret

Büyükşehir ve MASKİ'den Karayolları Bölge Müdürlüğü'ne ziyaret

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Aytaç Yalçınkaya, Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay ile birlikte İzmir Karayolları 2. Bölge Müdürü Abdülkadir Uraloğlu’nu makamında ziyaret etti.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Aytaç Yalçınkaya ve MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili olarak İzmir Karayolları 2. Bölge Müdürü Abdülkadir Uraloğlu’nu ziyaret ettiler. Ziyarette Genel Sekreter Vekili Yalçınkaya ve Genel Müdür Yardımcısı Aslay’a, MASKİ Genel Müdürlüğü Projeler Dairesi Başkanı Bircan Kaynak eşlik etti. İzmir Karayolları 2. Bölge Müdürü Abdülkadir Uraloğlu’nun makamında gerçekleşen görüşmede, Büyükşehir Belediyesi’nin imar planları ve kavşak projeleri ile MASKİ’nin altyapı yapım işleri ve projeleri içerisinden karayolları arazisinden geçen ve izne tabi bulunan çalışmalar görüşüldü. Görüşmede, Büyükşehir Belediyesi’nin ve MASKİ’nin Manisa genelinde yürüttüğü çalışmalar için alınan izinlerde karşılaşılan sorunların çözüme kavuşturulması yönünde istişarelerde bulunuldu.
“Alternatif çözümler ile daha hızlı çalışıyoruz”
    MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, “MASKİ Genel Müdürlüğü olarak il genelinde sürdürdüğümüz çalışmalarda bazı bölgelerde karayolları sınırları içerisinden geçen çalışmalarımız oluyor. Dolayısıyla buralarda gerçekleştireceğimiz çalışmalarımız Karayolları Bölge Müdürlüğü’müzün iznine tabi. Genel Sekreter Vekilimiz Aytaç Yalçınkaya ile birlikte Karayolları Bölge Müdürümüz Abdülkadir Uraloğlu ile de bu gibi çalışmalarımızla ilgili olarak bilgi alışverişinde bulunduk. MASKİ Genel Müdürlüğü olarak çalışmalarımızda daha da hız kazanmak ve vatandaşlarımıza daha kaliteli hizmet sunabilmek için gerekli kurumlarla alternatif çözümler üreterek, işbirliği içerisinde hareket etmeye devam edeceğiz” dedi.
“Manisa’mız coğrafi konum olarak önemli bir yere sahip”
    Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Aytaç Yalçınkaya, “Büyükşehir Belediyesi olarak Manisa’mızda büyük projelere imza atıyoruz. Manisa’mız coğrafi konum olarak da önemli bir yere sahip. İzmir ilimizi İstanbul ve Ankara’ya bağlayan karayolları güzergahında bulunuyoruz. Büyükşehir Belediyesi olarak yürüttüğümüz çalışmalarda Karayolları sınırları içerinde olan projelerimizde gerekli olan izin ve görüşlerin hızlanması ve farklı çözümler üretmek için istişarelerde bulunduk. Şehrimizin gelişmesi ve ilerlemesi için bu tür görüşmeleri sık sık yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.