Büyükşehir Yaz Konserlerine Hazırlanıyor

Büyükşehir Yaz Konserlerine Hazırlanıyor

İzmir Büyükşehir Belediyesi yaz aylarının yaklaşmasıyla beraber Türk Sanat Müziği ve Türk Halk Müziği konserlerine de hazırlanıyor.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Türk Sanat Müziği ve Türk Halk Müziği koroları, seçkin repertuarlarıyla Haziran ayında yeniden İzmirli sanatseverlerin karşısında olacak.

İzmir Büyükşehir Belediyesi, yaz mevsimini iki güzel konserle karşılamaya hazırlanıyor. Kendine has dinleyici kitlesiyle yıllardır kulakların pasını silen Büyükşehir Belediyesi Türk Sanat Müziği ile Halk Müziği koroları, Haziran ayında İzmirli sanatseverlerle bir kez daha buluşacak. Sanat müziği ve halk müziğinin seçkin örneklerinin sunulacağı konserler halka açık ve ücretsiz olacak.

Şef Yavuz Karabulut yönetimindeki Türk Sanat Müziği korosu, 9 Haziran 2016 Perşembe günü Büyükşehir Belediyesi Tarihi Havagazı Fabrikası’nda saat 21.00’de müzikseverlerin karşısına çıkacak. 14 Haziran 2016 Salı günü ise yine aynı mekanda Türk Halk müziği korosu sahne alacak. Şef Yolcu Bilginç yönetimindeki koro saat 21.00’de sevenleriyle bir araya gelecek.

s447379 s196804

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.