Büyükşehir Yaz Spor Okulları Kapılarını Açtı

Büyükşehir Yaz Spor Okulları Kapılarını Açtı

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından her yaz açılan yaz spor okulları okulların kapanmasıyla beraber tekrar kapılarını açtı.

Okulların yaz tatiline girmesiyle birlikte İzmirli çocuklar için sporla dolu günler yeniden başladı. İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nün 21 branş ve 11 ayrı merkezde bulunan yaz spor okulları kapılarını açtı.

Çocuklarının yaz tatilini verimli bir şekilde geçirmesini, aynı zamanda ekonomik şartlarda ve güvenilir bir ortamda spor yapmasını isteyen ailelerin adresi bu yıl da İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü olacak. 20 Haziran’dan itibaren kapılarını açan Yaz Spor Okulları, 9 Eylül tarihine kadar devam edecek. Tüm branşlarda 80’e yakın eğitmeni bünyesinde barındıran okullardan her gelir grubundan ailenin yararlanabilmesi için kurs ücretleri yüzme, tenis, kano ve kondisyon hariç tüm branşlarda 25 TL olarak belirlendi. Geçtiğimiz yıl 28 bin kişiye spor olanağı sağlayan yaz spor okullarında bu yılki hedef 30 bine ulaşmak. 

Futboldan tenise, yüzmeden tekvandoya 21 branş
Kültürpark’ta bulunan Celal Atik Spor Salonu'nun yanı sıra Evka-4 Spor Salonu, Ord. Prof. Dr. Ekrem Akurgal Yaşam Alanı, Bostanlı Tenis Kortları, Seha Aksoy Atletizm Sahası, Yeşilyurt Sahası, Bornova Rekreasyon Alanı, Bayraklı Sahası, İnciraltı, Asarlık ve Uzundere Çok Amaçlı Spor Salonu'nda verilecek eğitimlerde İzmirli çocuklar basketbol, özel öğrenciler basketbol, aeorobik, pilates, zumba, voleybol, özel öğrenciler masa tenisi, sağlıklı yaşam, cimnastik, futbol, kondisyon, tekvando, tenis, halk oyunları, kano, satranç, atletizm, judo, yüzme ve badminton dallarında yaz boyunca spor yapma olanağı bulacak. 

Yüzme yine revaçta
İzmir Büyükşehir Belediyesi, yaz sezonuna eksiksiz girilmesi için Kültürpark Celal Atik Spor Salonu yanında bulunan yarı olimpik havuzun tüm bakım, onarım ve temizlik işlemlerini tamamlarken, en büyük ilgiyi yine yüzme branşı çekiyor.

Nerede, ne var?
Kültürpark Celal Atik Spor Salonu: Aerobik-pilates, zumba, basketbol, voleybol, basketbol (özel öğrenciler), masa tenisi (özel öğrenciler), sağlıklı yaşam (50+), cimnastik, futbol, kondisyon, tekvando, tenis, halk oyunları, kano, satranç, atletizm, judo ve yüzme.
Telefon: 0232 425 04 21
 
Evka-4 Spor Salonu (Bornova): Aerobik-pilates, basketbol, voleybol, cimnastik, futbol, kondisyon, tekvando, masa tenisi ve judo.
Telefon: 0232 351 38 66
 
Ord.Prof.Dr. Ekrem Akurgal Yaşam Parkı (Bayraklı): Aerobik-pilates, basketbol, voleybol, cimnastik, futbol ve tekvando.
Telefon: 0232 371 71 52
 
Uzundere Çok Amaçlı Spor Salonu (Karabağlar): Aerobik-pilates, basketbol, cimnastik ve tekvando.
Telefon: 0232 267 84 33
 
Asarlık Çok Amaçlı Spor Salonu (Menemen): Aerobik-pilates, basketbol ve badminton.
Telefon: 0232 425 04 21
 
Yeyilyurt Futbol Sahası (Karabağlar): Aerobik ve futbol.
Telefon: 0232 228 75 75
 
Çiçek halı Sahası (Bayraklı): Futbol .
Telefon: 0232 345 87 47
 
Bostanlı Rekreasyon Alanı (Karşıyaka): Tenis.
Telefon: 0232 362 48 28

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.