Büyükşehir yol yapım çalışmalarına hızla devam ediyor

Büyükşehir yol yapım çalışmalarına hızla devam ediyor

İzmir Büyükşehir Belediyesi ekipleri İzmir'in Çiğli ve Konak ilçelerinde otobüs yolu olarak kullanılan alanlar ile Dikili'de yol çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

MEDYA EGE - İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımlarda yapılan yol çalışmalarına yer verildi. "İzmir'imizin arterlerini yenilemeyi sürdürüyoruz." başlığıyla yayınlanan videoda "Çiğli ve Konak'ta bakıma ihtiyaç duyan ve otobüs güzergahı olarak kullanılan yollara, baştan sona sıcak asfalt uyguluyoruz. Yol yenileme çalışmalarımız şehrin dört bir yanında devam ediyor." notu da eklendi. Yayınlanan videoda Çiğli Güzeltepe'de yaklaşık 1 km'lik yol yenileme çalışmasının devam ettiği, bölgenin en önemli arterlerinden olan ve otobüs yolu olarak kullanılan 8414. sokağın ise baştan sona yenilendiği bilgisi paylaşıldı.

Yaklaşık 1.5 kilometrelik ana arterlere ekipler sıcak asfalt uygulandığı da belirtilen açıklamada Konak 1. Kadriye Mahallesi'nde 702. ve 607. sokaklarda da yenileme çalışmalarının sürdüğü belirtilerek ilgili çalışmalara ait görüntülere yer verildi.

DİKİLİ'DEN BÜYÜKŞEHİRE TEŞEKKÜR

Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz de sosyal medya hesabından ilçedeki yol çalışmalarına ait video paylaşıp çalışmalarından dolayı İzmir Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti. Paylaştığı videonun not kısmında "Büyükşehir Belediyemiz ile koordinasyonumuz her alanda devam ediyor. Bademli-Denizköy yolunda başlayan asfalt serim çalışmalarından dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tunç Soyer başta olmak üzere tüm ekibine teşekkürlerimi sunuyorum." ifadelerine yer verdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.