Büyükşehir’den Ahmetli Ziyareti

Büyükşehir’den Ahmetli Ziyareti

MANİSA Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Ergün Aksoy, Ahmetli ilçesinde Milli Eğitim Müdürlüğü, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü, MABEM, Gıda Bankası, Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi’ni ziyaret etti.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Ergün Aksoy, Ahmetli Koordinasyon İşleri Müdürü Orçun Abalı ile birlikte ilçede bir dizi temaslarda bulundu. Heyet, Ahmetli Milli Eğitim Müdürü Turgut Türe ve Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ahmet Bayram Yusufluyu ziyaret etti. Ziyaretlerde Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin eğitim adına yürüttüğü faaliyetler görüşüldü ve yapılabilecek farklı eğitim programları için fikir alışverişinde bulunuldu.
Fikir Alışverişinde Bulunuyoruz
Ziyaretlerin ardından Büyükşehir Belediyesi’nin hizmet birimleri olan Gıda Bankası, MABEM ile Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi’ni de ziyaret eden Aksoy, “Amacımız, sosyal belediyecilik anlayışı ile 17 ilçesiyle Manisa’da yaşayan bireylerin ihtiyaçlarına cevap verebilmek ve onların yanında olmak. Bu nedenle ilçe ziyaretleri düzenleyerek, çeşitli kurumlarla bu faaliyetleri nasıl geliştirebiliriz bunun çalışması içerisindeyiz” diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.