Büyükşehir’den Köprübaşı Mezarlığına  Parke Taşı

Büyükşehir’den Köprübaşı Mezarlığına Parke Taşı

İl genelinde bulunan mezarlıklarda temizlik ve bakım çalışmalarını sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, ayrıca mezarlık içerisine kilit parke taşı da döşüyor.

 Köprübaşı ilçe merkezinde bulunan mezarlıkta da gerçekleştirilen kilit parke taşı çalışmasıyla, vatandaşlar ebediyete intikal eden yakınlarını toz ve çamurdan etkilenmeden ziyaret edebilecekler.
Manisa Büyükşehir Belediyesi, Köprübaşı ilçe merkezinde bulunan mezarlıkta kilit parke taşı döşeme çalışmalarına başladı. Vatandaşların ebediyete intikal eden yakınlarını toz ve çamurdan etkilenmeden ziyaret edebilmeleri amacıyla gerçekleştirilen çalışmaların kısa süre içerisinde tamamlanması hedefleniyor. Çalışmalarla ilgili bilgi veren Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanı ve Yol Şube Müdürü Fevzi Demir, Köprübaşı ilçe merkezimizde bulunan mezarlıkta Fen İşleri Daire Başkanlığına bağlı ekiplerin çalışmalara başladığını belirterek, “Özellikle kış aylarında vatandaşlarımız mezarlık ziyaretlerinde yağışlardan etkileniyordu. Bu nedenle Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün talimatlarıyla vatandaşlarımızın ebediyete intikal eden yakınlarını daha rahat bir şekilde ziyaret edebilmeleri için çalışmalarımızı hassasiyetle sürdürüyoruz” dedi. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.