Büyükşehir'den Tosun'a Ziyaret

Büyükşehir'den Tosun'a Ziyaret

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nden Kula Belediye Başkanı'na ziyaret

KULA Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu ve Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü’ne ziyarette bulundu.

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne ziyarette bulunarak Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu ve Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü ile bir araya geldi. İlk olarak Daire Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu’nu ziyaret eden Başkan Hüseyin Tosun, Ustamehmetoğlu’na yeni görevi dolayısıyla tebrik etti. Başkan Tosun’a ziyaretlerinde Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeleri Tuncay Ergün ve Faik Şentürk eşlik etti. Nursel Ustamehmetoğlu’nun Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı süresince kültürel ve sosyal anlamda önemli projelerin gerçekleştirilmesinde etkili bir rol oynadığını dile getiren Başkan Tosun, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı görevinde de başarılar dileyerek tarihi Kula Evi maketi hediye etti.

Yağlı güreş etkinliğine davet

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, daha sonra Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü’ne ziyarette bulundu. Başkan Danışmanı Azmi Açıkdil ile Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Mehmet Palabıyık’ın da yer aldığı ziyarette Başkan Hüseyin Tosun, 7 Eylül’de gerçekleştirilecek olan Kula 21. Geleneksel Yağlı Güreşlerine davet etti. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.