Büyükşehir’e Kadınlardan Ziyaret

Büyükşehir’e Kadınlardan Ziyaret

MANİSA Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı, Soma’da Önce Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi ile Rusça Konuşanlar Eğitim ve Kültür Derneği yönetimini ağırladı.

Soma’da Önce Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi Başkan Yardımcısı Nilgün Yörükeren, Yönetim Kurulu üyeleri Mukaddes Demircan, Ayla Namlı ve Nurşen Sevben Karakoç ile birlikte Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Ergün Aksoy’a nezaket ziyaretinde bulundu. Aksoy’a görevinde başarılar dileyen Başkan Yardımcısı Nilgün Yörükeren, kooperatif üyesi kadınlarca yapılan el emeği ürünlerden takdim etti. Ziyaretleri nedeniyle Kooperatif Başkan Yardımcısı ve Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür eden Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Ergün Aksoy da, Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak kadınların meslek edindirilmesi noktasında önemli çalışmalar yürüttüklerini aktardı.


“Çalışmaları yakından takip ediyoruz”
Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi, daha sonra Rusça Konuşanlar Eğitim ve Kültür Derneği yönetimini ağırladı. Dernek Başkanı Anastasia Özgün, Yönetim Kurulu üyeleri Aygül Yılmaz, Katerina Alpözen ve Olena Shulyanska, Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Ergün Aksoy’u makamında ziyaret etti. Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin şehrin gelişimi açısından önemli projeler hayata geçirdiğini ve bu çalışmaları yakından takip ettiklerini belirten Dernek Başkanı Anastasia Özgün, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve ekibine teşekkür etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.