Büyükşehir'in dayanışma konserleri Ahmed Adnan Saygun'da devam ediyor

Büyükşehir'in dayanışma konserleri Ahmed Adnan Saygun'da devam ediyor

Yaşanan deprem felaketinin ardından hızla harekete geçerek örnek bir dayanışma sergileyen İzmir Büyükşehir Belediyesi, deprem bölgesiyle dayanışma için Fazıl Say ve Serenad Bağcan ile başlattığı dayanışma konserlerine iktisat kongresinde de devam ediyor.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tunç Soyer, resmi sosyal medya hesabından deprem bölgesi ile dayanışma konserlerine devam edileceğine dair mesaj yayımladı. İkinci Yüzyılın İktisat Kongresi kapsamında Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi'nde 16 Mart Perşembe Melike Şahin, 20 Mart Pazartesi Evgeny Grinko ve 21 Mart Salı Kardeş Türküler sahne alacak. Saat 21:30'da başlayuacak konserlerin gelirleri depremzedelere bağışlanacak.

frh8vb3wcbau7mp.jpg

Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer yayımladığı mesajda, "Dayanışma konserlerimize @iktisatkongre'de devam ediyoruz. Kıymetli sanatçılarımız @kardesturkuler_, @sahmeliksah ve @EvgenyGrinko'nun yer alacağı konserlerimizin tüm gelirleri, depremzede vatandaşlarımıza bağışlanacak. Biletlere Biletix'ten ulaşabilirsiniz." notunu paylaştı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.