Buz Lazer Uygulamaları

Buz Lazer Uygulamaları

Buz Lazer Epilasyon Nedir?

Buz lazer epilasyon işlemi kullanılan buz başlığı sayesinde, hissedeceğiniz acıyı oldukça aza indirgemiştir. Birçok özel hastanenin ve güzellik merkezlerinin uygulamasını yaptığı bu son teknoloji ile, kişiye özel olarak belirlenen seanslar ile istenmeyen tüylerinden tamamen kurtulma garantisi verilmektedir. 

Buz lazer epilasyon, genelde etkisi kişiden kişiye değişecek şekilde ortalama olarak 4-5 seansta görülmektedir. Buz lazer epilasyon uygulamasında kişinin tüy durumuna ve cilt yapısına bakılmaktadır. Ayrıca, hormonsal bir tedavi görüp görmediğiniz de seans süresini etkilemektedir. Lazer ışınları sayesinde, tüylerden kalıcı olarak kurtulmayı sağlayan Buz lazer epilasyon işleminde kullanılan cihazlar FDA patentli olmakla beraber birçok patentli orijinal buz lazer cihazı mevcuttur. Bunlar; Soprano ICE, Soprano ICE Platinum, Soprano Titanium olarak bilinmektedir.

Buz Lazer Epilasyon Uygulaması Nasıl Yapılır?

Buz lazer uygulamaları, uygulama yapılacak bölgenin; buz lazer epilasyon işlemi yapılmadan önce temiz olması gerekmektedir. Uygulama yapılırken;

-3 dereceye kadar soğutan buz başlığı sayesinde fazla acı hissedilmemektedir. Ayrıca günümüzde sıkça kullanılan buz lazer epilasyon uygulamasında buz başlık kullanımı ile, lazer epilasyonlarda oluşan iz ve leke oluşma oranları da oldukça azalmış hatta ortadan kalkmıştır.

Buz lazer uygulamaları sırasında, gözlerin lazer ışınından etkilenmemesi için uzmanlar tarafından verilen, lazer ışığını geçirmeyen gözlük takılması önerilmektedir. Buz lazer uygulamaları, uzmanlar tarafından cihaz aracılığıyla ayarlanarak kademe kademe bir ısıtma metodu izlemektedirler. Buz lazer epilasyon cihazını kullanmadan önce, uygulama yapılacak bölgeye bir jel sıkılmaktadır. Buz lazer epilasyonunda kullanılan, buz başlık sayesinde yaz aylarında da lazer epilasyon yaptırmak mümkündür. Buz lazer epilasyon fiyatları, güzellik merkezlerinde ve hastanelerde farklı olarak seyir etmektedir. İstediğiniz bir firmadan randevu alarak buz lazer seans fiyatları hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Buz Lazer Epilasyon Uygulamaları Ne Zaman Yaptırılmalı?

Buz lazer epilasyon uygulamaları, yaptırdığınız bölgede herhangi bir iz veya yanık oluşmaması için yaz aylarında kullanılması önerilmeyen bir uygulamadır. Fakat, lazer epilasyonda yeni teknoloji olarak ortaya çıkan buz başlığa sahip olan buz lazer epilasyon uygulamalarının, artık yaz aylarında da rahatlıkla yapabileceği bilinmektedir. Patenti orijinal buz lazer epilasyon cihazları kullanılarak yapılan buz lazer epilasyon işlemlerinin, dört mevsim kullanıma uygun olduğu ve tüm kıl tiplerinde uygulanabildiği de bilinenler arasındadır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.