Buzdolabının yenisi; Efeler Çiftliği Pastörize Süt

Buzdolabının yenisi; Efeler Çiftliği Pastörize Süt

En doğal süt ve süt ürünlerini üretip hassasiyet ile tüketiciye ulaştıran Efeler Çiftliği, alametifarikası çiğ sütün ardından şimdi pastörize süt ile raflarda olacak.

Efeler Çiftliği’nin yeni ürünü pastörize süt, özenle uygulanan pastörizasyon işlemi ile olası zararlı organizmalardan arındırılarak içerisindeki kalsiyum, protein ve vitaminleri koruyarak, besin değerini kaybetmeden şişeleniyor. Efeler Çiftliği’nin pastörize sütü, en az %3,7 yağ oranıyla tadı damakta bırakacak.

Lezzet ve besleyiciliğinden taviz vermeden şişelenen Efeler Çiftliği pastörize sütü, 20 Ağustos’tan itibaren Migros, Macrocenter ve seçkin şarküterilerden satın alınabilecek. Türkiye’nin en büyük çiğ süt üretimi tesisi 766 bin metrekare alan üzerine kurulmuş tesislerinde toplam 6672 adet büyükbaş süt hayvanına sahip olan Efeler Çiftliği, Avrupa Birliği standartlarında üretimini gerçekleştirmeyi sürdürüyor.

Üretilen çiğ süt çeşitli ulusal süt markalarına ve 2017 yılından bu yana 2 litrelik ambalajlarda başta Migros ve Macrocenter marketler olmak üzere 300’den fazla noktada perakende olarak doğrudan satılıyor.

efelerciftligi-pastorizesut-2.jpeg

Sütün en saf, en doğal hali Efeler Çiftliği çiğ sütü

Efeler Çiftliği Çiğ Süt, sağıldığı andan itibaren soğutularak ve el değmeden şişeleniyor ve en doğru koşullarda tüketiciye ulaştırılıyor. Sütün en saf ve doğal hali çiğ süt, çiftlikte yetiştirilen yemlerle beslenen Efeler Çiftliği’nin kendi ineklerinden sağlanıyor. Besin değeri açısından zenginliği ile hem çocuklar hem de yetişkinlerin her dönemde rahatlıkla tüketebileceği Efeler Çiftliği Çiğ Süt, kaynatıldıktan sonra soğuk ya da sıcak olarak içilebildiği gibi evde yoğurt, kaymak ve lor peyniri yapılarak da katkısız sütü deneyimleme imkânı sunuyor.

Çiğ sütün faydaları sağlık için saymakla bitmiyor

Herhangi bir işlem görmeyen Efeler Çiftliği Çiğ Süt, el değmeden en hijyenik koşullarda çiftlikten halka ulaştırılıyor. İçerisinde bulunan vitaminler ile bağışıklık sisteminin güçlenmesine yardımcı olan çiğ süt, büyüme çağında tüketildiğinde kas ve kemiklerin daha güçlü olmasını sağlıyor. Çiğ süt ayrıca bir yaşından sonra bebeklerde sağlıklı diş yapısının oluşmasını destekliyor.

Kemik erimesinden sindirim rahatsızlıklarına kadar birçok sağlık sorunun önlenmesinde temel rol oynayan çiğ süt, kalp ve damar sağlığı için oldukça büyük faydalar sağlıyor. Kuru ciltlerde hücreleri yenileyerek cildin onarılmasına yardımcı olan çiğ süt, vücudun canlanmasında, nemlenmesinde, kötü ve zararlı hücrelerden arınmasında, kırışıkların önlenmesinde, güneşten korunmasında, cildin renginin açılmasında ve daha birçok konuda, olumlu yönde faydalar sağlıyor.

Doğaya saygılı yollarla üretim Efeler Çiftliği’nde

Çevre ve ekosisteme karşı olan sorumluluğun bilinci ile dünyadaki son teknolojileri kullanan Efeler Çiftliği; suyu, havayı, toprağı ve tüm canlıları koruyarak üretimine devam ediyor. Bilgisayar kontrollü su yönetim sistemleri ve damlatma tekniğiyle toprakların sulandığı çiftlik, sürdürülebilir kalkınmanın temelinde yer alan su kullanımına destek oluyor. Hayvan refahını ve mutluluğunu her şeyin önünde tutarak sürecin her aşamasında en son teknolojiyi kullanan Efeler Çiftliği, soyağaçları tek tek bilinen inekleri ile iklim kontrollü padokları ve çiftlikleri bünyesinde kurulan özel laboratuvarlara kadar her adımı, en ince ayrıntısına kadar planlıyor. İneklerin organik atıklarından hem çevre dostu biyogaz hem de işlenmiş protein içermeyen doğal gübre elde edilen Efeler Çiftliği, ulusal kalıntı izleme programı çerçevesinde çiftlikte bulunan inekleri; pestisitlerden, ağır metallerden, toksinlerden uzak, bereketli ve doğa dostu yemler ile besliyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.