CADDE BELEDİYENİN SOKAK DEĞNEKÇİNİN

CADDE BELEDİYENİN SOKAK DEĞNEKÇİNİN

İzmir sokakları değnekçilere teslim oldu; vatandaşı haraca bağladılar.

Arif Çayan -Korsan otoparkçılar, İzmir'in göbeğinde vatandaşların korkulu belası olmaya devam ediyor. İzmir'in en merkezi yerlerinden olan Alsancak'ın değişik sokaklarında onlarca değnekçi araç sürücülerinden otopark ücreti alarak haksız kazanç sağlıyor ve vatandaşı adeta haraca bağlıyor.

CADDE BELEDİYENİN SOKAK DEĞNEKÇİNİN

Değnekçi olarak da bilinen korsan otoparkçılar başta Alsancak Şehit Mustafa Bey Caddesi ve Meksika Sokak olmak üzere bir çok yerde kol geziyor ve vatandaşı bıktırıyor. Özellikle Şehit Mustafa Bey Caddesi'nde İzelman'a ait otoparkın hemen yanı başındaki alanda arabasını park eden vatandaşları haraca bağlayan değnekçiler, Büyükşehir Belediyesi'nin burnunun dibinde haksız kazanç sağlıyor. Uzun süredir bu durumdan şikayetçi olan vatandaşlar da değnekçi sorununun bir türlü çözüme kavuşturulamamasından şikayetçi olduklarını ve yetkilileri göreve çağırdıklarını ifade ettiler.

1d07f32e-e204-418c-bbad-75144e87c534-001.jpg

"TAŞIT GİREMEZ" TABELASININ ÖNÜNE PARK EDİYORLAR

Alsancak'ta kol gezen değnekçiler, aynı zamanda da vale hizmeti veriyor. Park ettikleri aracı, "saat 09:00-20:00 arası taşıt giremez" tabelasının olduğu sokağa koyarak kuralları da hiçe sayıyorlar.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.