Cadence ahşap boyanın Torbalı bayisi, yeni adresinde

Cadence ahşap boyanın Torbalı bayisi, yeni adresinde

Cadence Torbalı bayisinin ilçedeki tek adresi olan Sude Tuhafiye, Ertuğrul Mahallesi’ndeki yeni adresine taşındı. 

ESKİ jandarma karakolunun yan sokağındaki Cumhuriyet Caddesi üzerinde daha geniş, ferah bir mekana taşınan işletme, akrilik boyanın ilçedeki tek adresi olarak biliniyor. 

AHŞAP yenileme boyası olan ve her yüzeyde kullanabilen akrilik boya satışı yapan Sude Tuhafiye’nin işletmecisi Melike Varol, “Torbalı’daki 2. Hürriyet Caddesi üzerinde 7 yıldır hizmet veriyorduk. Bir süre sonra işletmemizin mekanını, daha da genişletme ihtiyacı doğdu. Bu nedenle, daha çok çeşit barındırabileceğimiz ve müşterilerimize sunabileceğimiz bir mekana taşındık” diye konuştu.

ÜCRETSİZ DANIŞMANLIK HİZMETİ VERİYOR

HAZIR ahşap ürünlerinin yanı sıra isteğe göre seçilecek objeyi de temin ettiklerini anlatan Varol, “Müşterilerimiz bize gelerek mağazamızdaki ihtiyacı olan ürünlerin yanı sıra akrilik ahşap boyasını satın alıyor. Sonrasında ise biz nasıl boyanacağı konusunda müşteriye ücretsiz danışmanlık yapıyoruz. Elimizde olmayan objeyi de kısa sürede temin ederek müşteriye ulaştırıyoruz” şeklinde konuştu.

CADENCE Torbalı Bayisi Sude Tuhafiye’de yaklaşık 10 bine yakın ürün bulunuyor ve binlerce boya çeşidi de müşterilerin zevkine sunuluyor. 

PANDEMİ DÖNEMİNDE EVDE VAKİTLERİNİ DEĞERLENDİRENLERİN ADRESİ OLDU

ÖZELLİKLE pandemi döneminde evde vakit geçirmek isteyenlerin adresi olan Sude Tuhafiye, satın alınan ürünleri istedikleri renge boyayarak keyifli dakikalar geçiriyor. 

‘İLERLEYEN ZAMANLARDA ATÖLYE KURACAĞIZ’

İLERLEYEN zamanlarda boyama atölyesi de kuracaklarını anlatan Melike Varol, “Daha büyük bir yere geçmemizdeki amaçlardan biri de atölye açma isteğimizdi. Bu atölyelere katılan bireylere ahşap boyama sanatı hakkında bilgi ve tecrübe kazandıracağız. Kurslarımız haftaya başlıyor ve 2’şer kişilik olacak” dedi.

0-592.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.