Cafer Nazlıbaş Harbiye Açıkhava'da mest etti

Cafer Nazlıbaş Harbiye Açıkhava'da mest etti

Notalara Aşkla Dokunan Adam

Sibel Can’ın 27 Temmuz’da Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava’da verdiği konser de konuk sanatçı olarak sahne alan kabak kemane virtüözü Cafer Nazlıbaş, çaldığı şarkılarla sevenlerini kendine bir kez daha hayran bıraktı.

Aşk ve Mavi, İçerde gibi sevilen dizilerin yanı sıra izlenme rekorları kıran filmlerin müziklerine de imzasını atan Nazlıbaş, BCB Müzik etiketiyle yayınlanan “Müslüm Baba” albümünde Müslüm Gürses feat. Cafer Nazlıbaş olarak yer almış, Müslüm Gürses’in “Hancı” isimli parçasını kabak kemanesiyle seslendirmiş, başarılı performansıyla dikkatleri üzerine çekmişti.

image1-002.jpg

Müzik severlerin Notalara Aşkla Dokunan adam olarak adlandırdığı Cafer Nazlıbaş, 2013 yılında Feryad-ı Kemane adlı ilk solo albümünü çıkarttı. Müziğini yoğun duygularla icra eden sanatçı hayatı sözsüze aldım diyerek sadece kemanesiyle değil cümbüş, ud, bağlama, kamanca ile duygularını notalara döküyor.

Ege Üniversitesi Devlet Türk Musikisi Konservatuvarı Temel Bilimler Türk Halk Müziği bölümü’nde eğitimini tamamlamış olan Nazlıbaş, Mehmet Zeki Halhallı ile birlikte kabak kemane çalmak isteyenlere için Kabak Kemane Metodu yazmıştır.

TRT’de kemane sanatçı olan Nazlıbaş, son günlerde müzik piyasasında oldukça ses getirecek sürpriz bir projenin hazırlığı içerisinde.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.