Çağdaş Demokrat Mali Müşavirler, 29 Ekim'de yola çıktı

Çağdaş Demokrat Mali Müşavirler, 29 Ekim'de yola çıktı

İzmir'de Mali Müşavirler oda seçim heyecanı başladığı. Çağdaş Demokrat Mali Müşavirler (ÇDMM) grubu 29 Ekim Cumhuriyet'in kuruluşunun 98.yıldönümünde İzmir Cumhuriyet Meydanı'nda Atatürk anıtına çelenk sunumu yaparak kuruluşunu açıkladı

ÇDMM grubu, yola çıkış sebeplerinin meslek örgütlerinin ve halkın çıkarlarını gözardı etmeden ortak akılla meslek dayanışmasını sağlayacaklarını açıkladı. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı sebebiyle Cumhuriyet Meydanı'nda Atatürk Anıtı'na çelenk sunumu ile kuruluşlarını duyuran ÇDMM grubu üyeleri, Cumhuriyet kazanımları yolunda üzerlerine düşen her görevi sonuna kadar yerine getireceklerinin sözünü verdi.

whatsapp-image-2021-10-29-at-09-00-24.jpeg

Grup adına konuşan ÇDMM Başkanı Mehmet Doğan , Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün, 29 Ekim 1923 yılında ilan ettiği Cumhuriyetin 98'inci yıldönümünde, tüm yurttaşların ve meslektaşlarının Cumhuriyet Bayramı'nı kutlayarak ''Nene Hatunların, Sütçü İmamların, Hasan Tahsinlerin, Mustafa Kemal ve silah arkadaşlarının, on beş bin şehidin emaneti olan bu bayram , bugün çok daha özel , çok daha değerli ve çok daha anlamlıdır. Devlet yönetimini, kişilerin, ailelerin, bir zümrenin ya da bir sınıfın eline bırakmayıp , "Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir" diyerek Cumhuriyet'in temel ilkesini açıklayan Mustafa Kemal Atatürk'ün onurlu savunucusu olmak için buradayız. Cumhuriyet rejimi demokratik yönetimin, onurlu yaşamın, özgür düşünmenin, eşit hakların, barışçıl olmanın, bilimsel yaklaşımın birlikte kalkınmanın güvencesidir.

İşte tam bugün toplumun ihtiyacı olan

"ORTAK AKIL VURGUSU" şiarıyla ile yola çıkan grubumuz , Atatürk'ün ilke ve devrimleri ışığında hareket edeceğinin sözünü vermek için buradadır. Atalarımızın kanları ile kurulan Cumhuriyet'imize yine bu halk sıkı sıkı sarılarak, varlığını sonsuza dek sürdürecek, bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Bu yolda, biz mali müşavirler olarak, üzerimize düşen her türlü görevi , cesaretle ve en iyi şekilde yapmaya, söz veriyoruz. Bu anlamlı günde, Çağdaş , Demokrat, Laik, Atatürk İlke ve Devrimlerine bağlı, İnsan Hakları ve Hukukun üstünlüğü ilkelerini benimseyen, ülkemizin ve toplumumuzun genel çıkarlarını göz ardı etmeden, meslek mensuplarımızın dayanışmasını, ekonomik ve sosyal olarak gelişmesini, meslek örgütümüzün ortak akılla yönetilmesini bir kez daha vurgulayarak, daha güçlü ve daha verimli çalışmasını sağlamak amacıyla kurduğumuz İZMİR ÇAĞDAŞ DEMOKRAT MALİ MÜŞAVİRLER grubunun kuruluşunu buradan ilan ediyorum. Hayırlı olsun…'' diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum