Çağdaş Eğitim Gönüllüleri Derneği, İzmir Kitap Fuarı'nda

Çağdaş Eğitim Gönüllüleri Derneği, İzmir Kitap Fuarı'nda

"Erganili yazarlarla tanışma günü" düzenledi.

"Günümüz İzmir'in Yazarları" temasıyla, 22. İzmir Tüyap Kitap Fuarı'na katılan Çağdaş Eğitim Gönüllüleri Derneği, 24-25 Nisan 2017 gününü "Erganili yazarlarla tanışma günü" olarak düzenledi. Osman Aközel ve İlkay Yılmaz'ın onur konuğu olarak davet edildiği "Erganili Yazarlar İmza Günü"ne Zeynep Batımor ve Gülseren Akdaş da destek verdi.

b7920471-44bc-4dbb-8731-f3f927e72bb0.jpg

Günü düzenleyen Çağdaş Eğitim Gönüllüleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Aktop, amaçlarının günümüz yazarlarını okurlarıyla buluşturmak yoluyla kitap okuma sevgisi kazandırmak olduğunu belirterek, Çağdaş Eğitim Gönüllüleri Derneği  Kitap Fuarı'nda yayım evi adına bağlantısı olmayan farklı illerden yazarların tanışması, kaynaşması ve okurlarıyla buluşturulmalarından memnuniyetini bildirerek İzmir Kitap Fuarı'na katılımla amaçlarını gerçekleştirdiklerini ifade etti. Gösterilen ilgiden dolayı okurlara teşekkür etti.

Çağdaş Eğitim Gönüllüleri Derneği standında günümüz yazarlarından Ahmet Hür, Semire Fakih, Firdevs Tuncay, Gonca Elibol, Erkan Sevinç, Gülseren Akdaş, Zeynep Batımor, Şahap Dönmez, Erdal Demir, Celalettin tutkun, Özlem Ertuğrul ve Hatice Altunay okurlarıyla buluşacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.