Çağla Kubat, ülkemizi master kategorisinde temsil edecek!

Çağla Kubat, ülkemizi master kategorisinde temsil edecek!

Dünyaca Ünlü İsimler Alaçatı'da

Windsurf Türkiye ve Dünya Şampiyonu Çağla Kubat, 1-6 Eylül tarihleri arasında Vestel ana sponsorluğunda Alaçatı’da gerçekleşecek olan IFCA Slalom Çocuk- Genç-Master Avrupa Windsurf Şampiyonası’na ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. 

Dünyaca Ünlü İsimler Alaçatı'da

1 hafta sürecek olan ve 10'dan fazla ülkeden dünyaca ünlü isimlerinin yer aldığı 100’e yakın sporcunun yarışacağı şampiyonada Çağla Kubat, ülkemizi  master kategorisinde temsil edecek. Alaçatı’da bulunan Çağla Kubat Windsurf Akademi ev sahipliğinde gerçekleşecek olan IFCA Slalom Çocuk- Genç-Master Avrupa Windsurf Şampiyonası için uzun süredir hazırlıklarını sürdüren Çağla Kubat, şampiyona süresince deniz ve çevre kirliliğine dikkat çekmek için özel çalışmalar gerçekleştirecek. 

ifca-slalom-cocuk--genc-master-avrupa-windsurf-sampiyonasi.jpg

2011 yılından bu yana uluslararası çapta bir çok başarılı organizasyona imza atan Çağla Kubat, IFCA Slalom Çocuk- Genç-Master Avrupa Windsurf Şampiyonası organizasyonuyla ilgili olarak; ‘Böylesine büyük bir organizasyona ev sahipliği yaptığımız için çok mutluyuz. Özellikle windsurf dünyasında çok önemli bir yere sahip olan Alaçatı'nın Avrupa Şampiyonası’na ev sahipliği yapacak olması bizleri çok heyecanlandırıyor. Böyle büyük organizasyonlar sürekli hale gelerek ülkemizde yapılmaya devam eder. Amacımız ve en büyük hayalimiz eskiden olduğu gibi dünya şampiyonasının bir ayağının yeniden Alaçatı’da gerçekleşmesi ve bu güzel ülkenin tanıtımına katkı sağlanması' dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.