Çağrı Gruşçu: Affedici olmak en büyük makamdır

Çağrı Gruşçu: Affedici olmak en büyük makamdır

Ses kaydı skandalından sonra ilk kez İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ile bir araya gelen Gruşçu, özür ziyaretine ilişkin paylaşımında "Hatanı bilmek, özür dilemek erdemse, özrü kabul etmek, affedici olmak en büyük makamdır." dedi.

Medya Ege- CHP Konak eski İlçe Başkanı Çağrı Gruşçu, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve Konak Belediye Başkanı Abdül Batur'a yönelik hakaret içeren ses kayıtlarının ortaya çıkmasının ardından görevinden istifa etmişti. Olayın ardından Başkan Soyer ile ilk kez bir araya gelen Gruşçu, "Kardeşin özrünü kabul etmek de ağabeye yaraşır." dedi.

Kendisini makamına kabul ettiği için Başkan Soyer'e teşekkür eden Gruşçu, "Affedici olmak en büyük makamdır." ifadelerini kullandı.

fkg-i4ywuaadlvh.jpg

Gruşçu, ziyarete ilişkin paylaşımında "Bazen yol taşlıdır, engebelidir. Virajlar keskindir. Kara bulutlar tökezlemen, hata yapman için elinden geleni yapar. Hatanı bilmek, özür dilemek erdemse, özrü kabul etmek, affedici olmak en büyük makamdır. Kardeşin özrünü kabul etmek de ağabeye yaraşır. Ağabeyliğinize ve makamınıza kabul ettiğiniz için teşekkür ederim değerli başkanım." ifadelerine yer verdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.