Çalışmalarda sona gelindi... Dikili çevre yoluna kavuşuyor

Çalışmalarda sona gelindi... Dikili çevre yoluna kavuşuyor

Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz, çevre yolu çalışmalarında sona gelindiğini müjdeledi.

Dikili’nin en büyük sorunları arasında yer alan ve özellikle yaz aylarında artış gösteren kent içi trafik sorununu çözecek çevre yolu projesinde sona gelindi. Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz kısa süre sonra çevre yolu çalışmalarının tamamlanacağını ve yolun hizmete açılacağı müjdesini verdi.

2-608.jpg

Ortak proje

Çevre yolu projesinin İzmir Büyükşehir Belediyesi ile ortak gerçekleştirildiğini kaydeden Başkan Kırgöz, “3 kilometrelik çevre yolu projemiz çift şerit ve 12 metre genişlik olarak planlandı. Asfalt yolumuzu İzmir Büyükşehir Belediyemiz ile ortak hayata geçirdik. Hem büyükşehir belediyemizin ekipleri hem de belediyemizin fen işleri müdürlüğüne bağlı ekiplerinin hummalı çalışmasında artık sona gelindi. Kısa süre sonra yolumuz hizmete açılacak. Emeği geçen herkese teşekkür ederim. Dikili’mize hayırlı, uğurlu olsun” dedi.

5-119.jpg

Trafiğe neşter

Projenin Dikili trafiğine büyük bir rahatlık getireceğini kaydeden Başkan Kırgöz, “ Projemiz ile kent trafiğinde yüzde 60 oranında bir rahatlama planlıyoruz. Vatandaşlarımızın süre kaybı yaşamadan trafik geçişini sağlayacak yolumuzun faaliyete girmesiyle özellikle ağır tonajlı araçların ilçe merkezinden geçişi son bulacak. Çanakkale istikametinden gelen araçlar da Bademli ve Çandarlı’ya geçmek için merkeze girmek zorunda kalmayacak” diye konuştu.

466446.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.