Çalışmaya keyifli mola

Çalışmaya keyifli mola

Ege Bölgesi ve Türkiye’nin en büyük sanayi kuruluşlarından PHILSA Philip Morris Sabancı Sigara ve Tütüncülük Sanayi ve Ticaret A.Ş. çalışanları mola zamanlarını, fabrika içinde oluşturulan 350 m2’lik dinlenme alanında eğlenerek geçiriyor.

Çalışanlarına sunduğu çalışma koşullarının değerlendirilmesiyle arka arkaya üçüncü kez “En İyi İşveren” sertifikasını alma başarısını gösteren Philip Morris/Sabancı’nın Torbalı’daki fabrikası PHILSA’da, içindeki etkinliklerin çalışanlar tarafından belirlendiği dinlenme alanı mola zamanlarının vazgeçilmez adresi oldu.  

PHILSALON ADI VERİLDİ


Sürekli eğitim ve gelişim inisiyatifleri, güçlü takdir ve ödüllendirme programları ile kariyer gelişimi için fırsatlar sunan şirketin tüm çalışanlarının ortaklaşa kullandığı dinlenme alanına PhilSalon adı verildi. 


PhilSalon’da sohbet, kitap ve akıl oyunları için ayrılan sakin alan dışında; 2 parkurlu mini golf, play station oyun alanı ve langırt, masa tenisi, dart, air hockey, bilardo oynanan alanlar bulunuyor. 


Philsa çalışanları PhilSalon’da soğuk ve sıcak içeceklerin sunulduğu servis noktasından sınırsız yararlanabiliyor.

YETENEK FABRİKASI
 

Philsa fabrikasının, Philip Morris International (PMI) ekosistemi içinde üst üste üç kez “En İyi Fabrika” seçildiğini ve PMI’ın en büyük tesisi olduğunu bildiren Philsa İşletmeler Direktörü Dominique Voegeli “Philip Morris/Sabancı bugün sadece Torbalı farbrikasında ürettiği ürünleri değil, aynı zamanda yetenek de ihraç etmektedir. 100’ü aşkın çalışanımız, Philip Morris International’ın yurtdışındaki diğer iştiraklerinde görev almaktadır. Şirketimiz, yüksek yetenekli profesyonellerden oluşan insan kaynağı sebebiyle ‘yetenek fabrikası’ olarak tanınmaktadır” dedi.

YÖNETİMDE KADINLAR AĞIRLIKTA
 

Philip Morris/Sabancı’da, farklı nesillerin birbirlerinden öğrenerek çalıştığı, ayrıcalıklı bir iş ortamı mevcut. Üst yönetim ekibindeki 11 üyenin 7’si kadınlardan oluşan şirkette, kadınların, saha teşkilatı ve üretim alanlarında da başarılı bir kariyere sahip olmalarının önündeki engellerin kaldırılması için pek çok çalışma yürütülüyor.

Philip Morris/Sabancı’da, çalışanlara zengin kariyer fırsatları yaratmak, çalışanların açık ve çeşitlilik içeren bir ortamda becerilerini geliştirmelerine imkân vermek ve aynı zamanda da tutkularını keşfetmelerine olanak sağlamak önemli önceliklerden…

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.