Çalkaya'dan hatırlatma: 10 yıldır öğrencilere bilet sağlıyoruz

Çalkaya'dan hatırlatma: 10 yıldır öğrencilere bilet sağlıyoruz

Balçova Belediye Başkanı Fatma Çalkaya, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ailelerinden uzakta yaşayan öğrencilere yılda iki kez ulaşım desteği verileceğini duyurmasının ardından bir açıklama yaptı.

MEDYA EGE- Balçova Belediye Başkanı Fatma Çalkaya, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısının ardından, ailelerinden uzakta yaşayan öğrencilere yılda iki kez ulaşım desteği verileceğini duyurmasının ardından sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı.

chp-adayi-calkaya-dan-kadin-hareketi-vurgusu-h33381-dae38.jpg

"BALÇOVA 10 YILDIR DESTEK"

Başkan Fatma Çalkaya paylaşımında, söz konusu desteğin Balçova'da 10 yıldır gerçekleştirildiğini hatırlattı. Başkan Çalkaya "Bugün Cumhurbaşkanlığı Kabine toplantısında alınan kararla öğrencilere yılda iki kez otobüs bileti verilmesi yönünde karar alınmış. Bu uygulamayı 10 yıldır hem de her sömestr dönemi için iki kez yani yıl da 4 bilet olarak Balçova’daki öğrencilerimize veren bir İlçe Belediyesinde, Belediye Başkanı olmaktan ve Balçova Halkına hizmet etmekten gurur duyuyorum" ifadeleri ile duygularını ifade etti.

feu8lshxoacs1jo.jpg

BAŞARILI ÖĞRENCİLER İÇİN TÖREN DÜZENLENMİŞTİ

Öte yandan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun geçtiğimiz ayki İzmir ziyaretinde Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla Balçova Belediyesi; 2021 yılında YKS’de başarılı olan 460 üniversite öğrencisine dizüstü bilgisayar ve plaket dağıtımı gerçekleştirmiş, 2021 YKS’de sayısal, eşit ağırlık, sözel ve yabancı dil alanlarında ilk 3’e giren öğrencilere plaket ve hediyeleri CHP Lideri Kılıçdaroğlu tarafından verilmişti.

feu8lsgxwaecuu3.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.