Çamlaraltı ailesi Özdere'de buluştu

Çamlaraltı ailesi Özdere'de buluştu

2018-2019 eğitim ve öğretim yılında birçok sosyal sorumluluk projesine destek amaçlı kermes düzenleyen, İzmir Özel Çamlaraltı Koleji Okul Aile Birliği özel bir etkinlikte bir araya geldi.

Özdere Aria Claros Otel’de gerçekleştirilen etkinlikte, Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu, eski-yeni veliler, Çamlaraltı Koleji idarecileri ve mezunların buluştuğu keyifli bir hafta sonu yaşandı.

Çamlaraltı ailesi, gün boyu birlikte hoş vakit geçirdi, akşam düzenlenen gala yemeğinde de Zeytin Sanat’ın profesyonel müzisyenlerinin konseri eşliğinde gönüllerince eğlendi.

Bir arada olmanın ve herkesin mutlu olduğunu görmenin kendilerini iyi hissettirdiğini ifade eden Okul Aile Birliği Başkanı Tülin Çifter, “Velilerimiz ve mezunlarımız otelde dinlenmenin ve hoş sohbetin tadını çıkartırken, çocuklarımız da arkadaşlarıyla okul dışında vakit geçirmenin, paylaşmanın zevkini yaşıyor. Ekip olarak, her geçen yıl artan katılımcı sayısıyla bu yıl yaklaşık 350 kişilik bir hafta sonu organizasyonunu keyifle tamamlamanın mutluluğunu yaşıyoruz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.