Çamlaraltı Koleji öğrencileri, tatilde de eğitimde

Çamlaraltı Koleji öğrencileri, tatilde de eğitimde

Özel Çamlaraltı Koleji Anadolu Lisesi öğrencileri, yaz dönemini de dolu dolu geçiriyor.

Çamlaraltı Anadolu Lisesi öğrencileri Arda Ünlübursa, Ceren Çelik, Kaan Aşkar ve Sarp Şentürk, Koç ve Standford Üniversiteleri'nin işbirliğiyle gerçekleştirilen, “An introduction to computer programming” adlı seminerde okullarını başarıyla temsil etti.

İstanbul’da Koç Üniversitesi’nde Türkiye’nin farklı bölgelerinden yaklaşık 200 öğrencinin katılımıyla gerçekleştirilen “An introduction to computer programming”de öğrenciler, oynadıkları küçük oyunların ardındaki kodlama ve hayatımızı nasıl kolaylaştırdığı hakkında Standford Üniversitesi’nden gelen hocalardan eğitim alma imkanı bulurken, aynı zamanda yabancı dillerini geliştirme konusunda pratik yapma fırsatı da elde ettiler.

On günlük eğitim süresince en alt seviyeden üst seviyeye doğru her geçen gün artan bir zorlukta kodlama ve tekniklerini öğrenen öğrenciler, eğitimlerini birer final projesiyle tamamladılar.

İzmir’den Çamlaraltı Koleji’ni temsilen eğitime katılan Çamlaraltı Anadolu Lisesi öğrencileri Arda Ünlübursa, Ceren Çelik, Kaan Aşkar ve Sarp Şentürk program boyunca gösterdikleri ilgi ve final projeleriyle bu eğitimde de farklarını ortaya koydular.

Eğitimin son gününde değerlendirmelerin yapıldığı ve öğrencilerin hazırladığı final projeleri arasında Çamlaraltı Anadolu Lisesi öğrencilerinden Ceren Çelik’in projesi ilk on arasında en iyi projelerden biri oldu.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.