ÇAMLARALTI, MEZUNLARINI GELECEĞE UĞURLADI

ÇAMLARALTI, MEZUNLARINI GELECEĞE UĞURLADI

İzmir Özel Çamlaraltı Koleji başarılı bir eğitim öğretim yılını daha geride bırakarak lise mezunlarını geleceğe uğurladı.

Okul bahçesinde gerçekleşen kep törenine katılan okul yöneticileri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler heyecanlı ve duygusal anlar yaşadı.

Törende konuşan Genel Müdür Gülçağ Gençer, “Büyümeye ve yeni mezunlar vermeye devam ederken, bir yandan da öğrencilerimizle birlikte üniversite heyecanını yaşadığımız bu dönemde, öğrencilerimizi geleceğe sağlam, başarılı, ahlaklı bireyler olarak uğurlamanın da gururunu yaşıyoruz. Hepsinin yolları açık olsun” dedi.

53. dönem mezunlarının uğurlandığı törende öğrenciler öğretmenlerinin elinden mezuniyet belgelerini alırken, Çamlaraltı Koleji Mezunlar Derneği Başkanı Reyhan Ildırar da öğrencilere Mezunlar Derneği Sertifikalarını verdi.

Okulda başarı sıralamasında yer alan öğrencilerden üçüncü olan Fem Köymen, ikinci olan Efe Çilek ve birinci olan Onur Mühürdar plaketlerini aldı. Okul birincisi aynı zamanda okul kütüğüne ismini çaktı.

Belge töreninin ardından keplerini atan öğrenciler, aileleriyle birlikte düzenlenen kokteyle katılarak güzel bir gece geçirdiler.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.