Çamlaraltı Ortaokulu’nda mezuniyet sevinci

Çamlaraltı Ortaokulu’nda mezuniyet sevinci

İzmir Özel Çamlaraltı Koleji’nde 2015-2016 öğretim yılı sekizinci sınıf öğrencileri için okul bahçesinde kep töreni düzenlendi.

Mezunlarun eğitim meşalesini ellerinde taşıyarak i yerlerini aldığı törende öğrenciler ve aileleri mezuniyet mutluluğu yaşadı. Heyecan ve duygu dolu anların yaşandığı kep töreninde öğrencileri, ailelerinin yanı sıra Çamlaraltı öğretmenleri de yalnız bırakmadı. Düzenlenen törende mutlulukları yüzlerinden okunan mezunlar, diplomalarını, yöneticilerin ve öğretmenlerinin elinden aldı.

63'üncü yılı geride bırakan Çamlaraltı Koleji’nin cumhuriyetçi çağdaş bireyler yetiştirmeyi ilke edindiğini söyleyen Genel Müdür Gülçağ Gençer, yeni mezunlara bundan sonraki eğitim yaşamlarında başarılar diledi. Gençer konuşmasında,öğrencileri yetenekli oldukları ve kariyerlerine devam etmek istedikleri alanda temeli sağlam, ufku geniş ve donanımlı bilgi birikimiyle yetiştirdiklerini kaydederek şunları söyledi: “Hem ulusal hem de uluslararası platformlarda yüksek başarı gösteren Çamlaraltı Koleji öğrencileri, Atatürk ilkelerine bağlı, eleştirel düşünmeyi bilen, sosyal becerilerle donanmış ve etkin iletişim kurabilen, ahlaklı bireyler olarak yollarına devam edecek.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.