Çamlaraltılı Öğrencilerden Çocuklara Anlamlı Davranış

Çamlaraltılı Öğrencilerden Çocuklara Anlamlı Davranış

İzmir Özel Çamlaraltı Koleji, İzmir Hasta Çocuk Evleri Derneğine bir sosyal yardım kampanyasını düzenledi.

2005 yılında kurulan İzmir Hasta Çocuk Evleri Derneği bünyesindeki ailelere yardım amacıyla bir araya gelen Çamlaraltı öğrencileri, velileri ve çalışanlarının katkılarıyla hasta çocukların yüzünü güldürdü.


Bir proje olarak hayata geçirilen İzmir Hasta Çocuk Evleri, Anadolu’nun dört bir yanından İzmir’e tedavi için gelen, kalacak yeri veya yakını olmayan, ekonomik sıkıntısı olan ailelere ve hasta çocuklarına yuva olmak, onları sağlıklı ortamlarda barındırmak ve her türlü maddi-manevi gereksinimi karşılıyor.


Çamlaraltı Koleji öğrencileri, sosyal yardımlaşma ve dayanışma örneği göstererek, İzmir Hasta Çocuk Evleri’nde tedavi gören çocuklar için gıda ve eşya yardımında bulundu. Evler için ayrı ayrı erzak paketleri hazırlayan öğrenciler, İzmir Hasta Çocuk Evleri Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Sevil Ozan’la bir araya gelerek yardımlarını hasta çocuklara ulaştırdı.


Dernek adına teşekkürlerini dile getiren Sevil Ozan, “İzmir Hasta Çocuk Evleri Derneği olarak bünyemizdeki hasta çocuklarla ailelerinin konakladığı evlerin eşyalarını İzmir’in hayırseverlerinin yardımlarıyla tamamlamaya ve yenilemeye çalışıyoruz. Ailelerimizin gıda, giyim başta olmak üzere her türlü ihtiyaçlarını bize destek olan sponsorlarımız ve bağışçılarımız sayesinde karşılıyoruz. Çamlaraltı Ailesi’nin de çocuklarımız ve ailelerinin beslenme ve temizlik ihtiyaçlarını karşılayacak yardımı ve desteği için çok teşekkür ediyoruz. Yaptıkları bu yardım sayesinde çocuklarımızın yüzü gülecek. Destek olan tüm öğrenci, veli ve personeline derneğimiz adına çok teşekkür ederim” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.