Çamlı’nın Balık Ürünleri, Amerika Pazarında

Çamlı’nın Balık Ürünleri, Amerika Pazarında

“Friend of The Sea” sertifikası ile tescilleyen, Türkiye’nin ilk “Üstün Lezzet Ödüllü” çipura ve levreklerini üreten Çamlı, Boston’da düzenlenen Seafood Expo North America 2022 fuarında, sektör profesyonelleri ve tüketiciler ile buluştu.

Amerika Birleşik Devletleri’nin Boston şehrinde her yıl sektörü bir araya getiren, pandemi sebebiyle verilen üç yıl aradan sonra yaklaşık 1000 firma ve 15.000’in üzerinde katılımla gerçekleşen Seafood Expo North America 2022'de açılan Çamlı standını, T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı Balıkçılık ve Su Ürünleri Genel Müdürü Mustafa Altuğ Atalay, Boston Başkonsolosu Ceylan Özen Erişen ve Boston Ticaret Müşaviri Muhammed Emin Torunoğlu da ziyaret etti. Ziyarette, balık ürünlerinin önemi ve ihracatının gelişimi konuşuldu.

camli-bb-camli-seafood-expo-fuarinda.jpg

Tüm dünyadan su ürünleri üreticileri ve alıcılarının katıldığı fuarda, özellikle Amerika’dan gıda, dağıtım, retoran, süpermarket, toptan satış noktaları alıcıları Çamlı standına yoğun ilgi gösterdi. Fuar süresince yüksek hacimli satış anlaşmaları yapan İhracat ekibi, ABD’nin 144 şubeli en büyük süpermarketlerinden biri ile taze levrek ve çipura ürünleri için anlaşma sağladı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.