Çamyayla Büyükşehir Farkını Yaşamaya Başladı

Çamyayla Büyükşehir Farkını Yaşamaya Başladı

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Selendi’nin Çamyayla Mahallesi’nde sağlıklı bir kanalizasyon hattı inşa etmek için çalışmalarına başladı.  

MASKİ Genel Müdürlüğü, altyapı yenileme işleri kapsamında mahallerin uzun yıllardır yaşadığı sıkıntılara çözüm oluyor. Selendi’nin Çamyayla Mahallesi’nin altyapısını modern bir sisteme kavuşturmak için çalışan MASKİ ekipleri, mahalleye 3 bin 500 metre kanalizasyon hattı döşüyor. Mahallede kanalizasyon hattı döşeme çalışması noktalandığında, 5 bin 900 metrelik içme suyu hattı yenileme işi start alacak. Mahallenin altyapısı Avrupa standartlarına taşındığında ise Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi tarafından kilit parke döşenerek mahallenin çehresi komple değişmiş olacak.

“Rüyamızda bile göremeyeceğimiz bir proje”
Çamyayla İdris Öz, mahallelerinde başlayan kanalizasyon hattı yenileme çalışmasının yıllardır bekledikleri bir çalışma olduğunu söyledi. Öz, “Rüyamızda bile göremeyeceğimiz bir proje bu. İl Özel olsa 20 yol daha böyle bir çalışma göremezdik. Daha önce kanalizasyon hattı bulunmayan mahallemizde başlayan çalışma nedeniyle Büyükşehir Belediye Başkanı’mız Cengiz Ergün’e ve Selendi Belediye Başkanı’mız Nurullah Savaş’a bizi yalnız bırakmadıkları için çok teşekkür ediyorum” dedi. 
 
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.